نوشته شده توسط : علی سجادی

رونق بازار طراحی اپلیکیشن موبایل و افزایش تقاضا برای داشتن گوشی های تلفن همراه، حوزه های مختلف تجاری و به خصوص دنیای دیجیتال مارکتینگ را تحت تأثیر قرار داده است. دلایل زیادی وجود دارند که نشان می دهند چرا کسب و کار شما به طراحی اپلیکیشن نیاز دارد اما تنها دانستن این دلایل برای موفقیت و ماندن در دنیای تجارت الکترونیک کافی نیست. امروزه پتانسیل های فراوان در صنعت ساخت اپ و بازاریابی دیجیتال افراد زیادی را به این حیطه جذب کرده و باعث به وجود آمدن رقابتی سنگین شده است. بنابراین برای ماندن و پیروزی در این دنیای پر رقابت باید به طور مرتب، استراتژی های بازاریابی دیجیتال را بروزرسانی کرده و از الگوها و تکنولوژی های جدید در صنعت ساخت اپلیکیشن باخبر باشیم تا از دیگر رقبا عقب نمانیم.

خدمات دیجیتال مارکتینگ حرفه را از طریق این قسمت : 

 https://sadeghbagheri.ir/digital-marketing/

 

به همین دلیل ما در این مقاله چند ترفند محبوب و جدید که تاثیر اساسی و مثبت بر روش های دیجیتال مارکتینگ و بازار اپلیکیشن موبایل دارند را معرفی خواهیم کرد تا شما با کارکرد استراتژی بازاریابی دیجیتال در صنعت ساخت اپ موبایل و تاثیر آن بر رونق کسب و کار خود آشنا شوید.

 

محبوب ترین استراتژی های هوشمند دیجیتال مارکتینگ در بازار ساخت اپ موبایل

•    استفاده از محتوای ویدیویی و تاثیر آن بر بازاریابی دیجیتال اپلیکیشن موبایل

با رشد چشمگیر شبکه های اجتماعی در چند سال اخیر و آنالیز کاربران این شبکه ها، بازاریابان و برنامه نویسان اپلیکیشن موبایل به این نتیجه رسیده اند که محتوا ویدیویی و تصویری از محبوب ترین ترفندها برای ارتقا تجربه کاربری و جذب مخاطب بیشتر در دنیای مجازی است. تجربه نشان داده است که بسیاری از بازاریابان  دیجیتال و صاحبان کسب و کارهای مختلف برای افزایش بازدهی تجارت خود و ارتباط بیشتر با بازار هدف و مخاطبان، حاضر به سرمایه گذاری در این حیطه هستند.

 

 

 

•    هوش مصنوعی و واقعیت افزوده، دو تکنولوژی هوشمند برای برندسازی اپلیکیشن در دنیای دیجیتال مارکتینگ

ظهور هوش مصنوعی و استفاده از این تکنولوژی در ساخت اپ موبایل، روش های بازاریابی و کارکرد اپلیکیشن های موبایل را تغییر داده است. شخصی سازی تجربه کاربری و ارائه امکاناتی که بر مبنای خواسته کاربر قابل تغییر و بهینه سازی هستند، تنها نمونه ای از مزایای هوش مصنوعی در ساخت اپ های هوشمند است.

بنابر همین مزایا و نتایج بدست آمده است که برنامه نویسان و بازاریابان حرفه ای استفاده از هوش مصنوعی در ساخت اپ موبایل را به عنوان یک استراتژی جدید در بازاریابی دیجیتال توصیه می کنند. به طور کل هوشمندسازی و بهینه سازی امکانات گوشی های همراه نسبت به گذشته از اهمیت بیشتری برخوردار شده و به عنوان یک عامل مهم در برندسازی و ارتقا تجربه کاربران برای خرید محصولات دیجیتال به حساب می آید.

 

علاوه بر هوش مصنوعی، تکنولوژی واقعیت افزوده AR نیز به یک پتانسیل مهم در بازاریابی دیجیتال اپلیکیشن موبایل تبدیل شده است. امروزه بسیاری از صنایع و شرکت های مختلف از اهمیت و نقش تکنولوژی واقعیت افزوده برای جذب مخاطبان بیشتر و برندسازی اپلیکشن خود آگاه هستند. کسب و کارهای مختلف با انجام آزمون و خطاهای بسیار این تکنولوژی را به عنوان یک استراتژی به روش های نوین دیجیتال مارکتینگ اضافه کرده و با کمک آن ایده های جذاب خود برای ساخت اپلیکیشن پولساز و استارتاپی را به واقعیت تبدیل کرده اند.

 

در اینجا برخی از مزایای ساخت اپ موبایل با واقعیت افزوده (AR) ذکر شده است:

 

- افزایش کیفیت تجربه کاربری

 

- برندسازی محصول و معرفی اپلیکیشن به طیف وسیع تری از مخاطبان

 

- استفاده از gamification در ساخت اپ موبایل برای ارتقاء سرویس دهی

 

- روشی جدید برای شناسایی بازار هدف و افزایش تعامل با آنها

 

 

•  استفاده از تکنولوژی های صوتی در ساخت اپ موبایل و تاثیر آن بر بازاریابی دیجیتال

تکنولوژی های صوتی و ترفند های استفاده از صدا در ساخت اپ موبایل روز به روز شاهد پیشرفت چشمگیری هستند و به نظر می رسد که در سالهای آتی این روند ادامه داشته و این فناوری های صوتی و شنیداری از محبوبیت بیشتری برخوردار شوند.

از نمونه های محبوب و آشنای استفاده از فناوری صدا در ساخت اپ های هوشمند می توان به جستجوی پیشرفته صوتی و دستیارصوتی اشاره نمود که امروزه مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. نکته اساسی این است که کسب سود از تکنولوژی های صوتی اپلیکیشن موبایل تنها با آگاهی از نیازهای مشتریان امکان پذیر خواهد بود. 

 

 

 

 

SEO و ASO ترفندهای کارآمد دیجیتال مارکتینگ در بازار ساخت اپ موبایل 

در دنیای دیجیتال مارکتینگ و ساخت اپ موبایل، عوامل زیادی بر دیده شدن اپلیکیشن ها در دنیای مجازی و رتبه بندی آنها در موتورهای جستجو تاثیر می گذارند. در چند سال اخیر بروزرسانی های موتور جستجو گوگل، روند بازاریابی و فروش اپلیکیشن موبایل و چگونگی جستجوی آنها در استورها را به طور قابل توجهی تغییر داده است.

این بروزرسانی ها این امکان را به اپلیکیشن موبایل می دهند که در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) نشان داده شود. همچنین با کمک آنها می توان با یک کلیک برنامه را بر روی گوشی موبایل به سرعت نصب کرد. امروزه، رقابت سنگینی در حیطه بازاریابی اپلیکیشن های کاربردی موبایل به وجود آمده است، به همین دلیل لازم است که ترفندهای دیجیتال مارکتینگ در بازار ساخت اپ موبایل را دانسته و بر مبنای آنها سرمایه و وقت خود را برای بهینه سازی موتورهای جستجو و بازاریابی اپلیکیشن های موبایل صرف کنیم.

 برای بهبود فرآیند های باید از این قسمت مشاور دیجیتال مارکتینگ بگیرید :

 https://sadeghbagheri.ir/digital-marketing-consultant/

 

اهمیت سئو اپلیکیشن در وب سایت ها وتاثیر آن بر بازار ساخت اپ موبایل

آمار نشان می دهد که تقاضا برای تلفن همراه و به دنبال آن اپلیکیشن های موبایل به صورت فزاینده ای در حال رشد است. در مقایسه با سال 2017، ترافیک تلفن همراه سهم خود را از 50.3٪ به 52.2٪ در سال 2018 افزایش داده است. به همین دلیل توجه ویژه به ترفند های بازاریابی اپلیکیشن موبایل برای دیده شدن برنامه در بین تعداد زیادی اپلیکیشن اهمیت زیادی پیدا می کند. هدف اصلی سرمایه گذاری در زمینه بهینه سازی جستجوگرها نه تنها هدف قرار دادن کاربران جدید بلکه حفظ مشتری های قبلی نیزمی باشد.

 

 

 

بهینه سازی اپلیکیشن استورها ASO، راهی برای دیده شدن در صنعت ساخت اپ موبایل

ما در مورد جزئیات بالا بردن رتبه برنامه در نتایج جستجوی وب و نکات مهم طراحی جهت تقویت سئو بحث کردیم. در اینجا نوبت به کاربرانی می رسد که اپلیکیشن شما را با مرور و جستجو در اپلیکیشن استورها کشف می کنند. در حدود 48٪ از کاربران اپلیکیشن های هوشمند برنامه مورد نظر خود را از طریق فروشگاه های معتبر اپلیکیشن پیدا می کنند ، که در صد قابل توجهی و موثری در پیدا کردن استراتژی های بازاریابی دیجیتال می باشد. 

 

 

ASO چیست و چگونه بر بازاریابی دیجیتال اپلیکیشن موبایل تاثیر می گذارد؟

وقتی در مورد بازاریابی دیجیتال در اپلیکیشن استورها صحبت می کنیم ، باید در مورد ASO - Optimization App Store اطلاعاتی داشته باشیم. ASO فرایند بهینه سازی جستجوی اپلیکیشن در فروشگاه های اپلیکیشن موبایل می باشد. بعضی اوقات افراد ASO و SEO را اشتباه می گیرند. در واقع ، این دو استراتژی دیجیتال مارکتینگ مشابه یکدیگر هستند و هر دو برای بهبود مشخصات شما در دنیای مجازی استفاده می شوند. اما تفاوت اصلی بین آنها این است که ASO در بهینه سازی فروشگاه های اپلیکیشن کاربرد دارد در حالی که SEO بیشتر در جستجوهای وب متمرکز است.

 



:: بازدید از این مطلب : 232
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی سجادی

چرا تهیه و تدوین انواع استراتژی های بازاریابی ضروری است؟

استراتژی های بازاریابی به برند شما اعتبار می بخشند و منجر به یکپارچگی و هم جهت شدن کلیه فعالیت های بازاریابی سازمان می شوند، فرقی ندارد این فعالیت ها توسط یک ادمین اینستاگرام انجام شود و یا یک مدیر فروش باسابقه، همه به دنبال انتقال یک پیام واحد خواهند بود! افزایش کارآمدی و اثربخشی هزینه های دپارتمان بازاریابی، یکی از دیگر مزایای استفاده از استراتژی های بازاریابی است. اگر همچنان از روش های بازاریابی سنتی و فروش مستقیم استفاده می کنید، دیگر زمان آن رسیده تا به استراتژی های بازاریابی جدید و به روز روی آورید که هم مطابق با نیازهای در حال تغییر مشتریان است و هم اثربخشی بیشتری دارد. میتوانید از یک مشاوره بازاریابی یا یک مشاوره بازاریابی دیجیتال با برخورداری از تجربه بالا در زمینه تدوین و اجرا انواع استراتژی های بازاریابی به دنبال آن باشید که بهترین راهکارهای استراتژیک بازاریابی را با توجه به صنعت، حوزه فعالیت، خدمات یا محصول، گرایش مشتریان، آخرین تغییرات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و … مرتبط با کسب وکارتان را تدوین کنید.

استراتژی‌های بازاریابی موثر، نقشه‌‌ی برندینگ مشخص و تکنیک‌های بازاریابی اینترنتی سه جزء کلیدی هر کسب‌وکار موفقی هستند.

 

مشاوره و تدوین و اجرای استراتژی بازاریابی دیجیتال

 

تدوین استراتژی های بازاریابی به کسب وکارهای فعال در صنایع مختلف این امکان را می دهد تا قبل از هر چیز فعالیت های فعلی بازاریابی خود را تجزیه و تحلیل نمایند، سپس میزان اثربخشی این فعالیت ها را اندازه گیری و استراتژی های بازاریابی تکمیلی و جدیدی را پیشنهاد کنند. استراتژی های بازاریابی عموما در قالب 7P بازاریابی مانند استراتژی های توزیع، ترفیع، قیمت گذاری و ... تعریف خواهند شد. اگر قصد دارید که تدوین این استراتژی ها را به خارج از شرکت خود واگذار نمایید و یا تمایل به دریافت مشاوره به منظور اطمینان از درستی مسیر خود و کاهش هزینه های اشتباهات احتمالی را دارید، این خدمات مناسب شما خواهد بود. در عین حال اگر استراتژی های بازاریابی خود را تدوین کرده اید و در زمینه اجرای این استراتژی ها نیاز به یک تیم اجرایی متخصص و حرفه ای دارید.

نقش استراتژی بازاریابی در طراحی و اجرای استراتژی ها

 

اساس برنامه ریزی استراتژیک در تمام سطوح، شناسایی تهدیدهاست به منظور پرهیز از اجتناب از آنها و شناخت فرصت هاست به منظور بهره برداری از آنها و مسئولیت استراتژیک اصلی هر مدیری، کنترل و مراقبت بیرون است تا بتواند شرکت با فعالیت های آن را با تغییرات در محیط هماهنگ و همگام سازد. از آنجا که مدیران بازاریابی موفقیت هایی را در محدوده بین شرکت و مشتریان، توزیع کنندگان و رقبا اشغال می کنند؛ معمولا بیشتر با شرایط و تغییرات در محیط بازار آشنا هستند. در نتیجه، این مدیران نه تنها مسئول طراحی طرح های استراتژیک برای اقلام بازار و محصول خود هستند، بلکه اغلب مشارکت کنندگان اصلی در فرایند برنامه ریزی در سطوح تجاری بنگاه نیز می باشند.

 

نفوذ و تأثیر گسترده مدیران بازاریابی بر تصمیم های استراتژیک اتخاذ شده در سطوح بالاتر به وضوح در نظرسنجی تازه ای که از مدیران ۲۸۰ واحد فعالیت شرکت های آمریکایی و ۲۳۴ واحد فعالیت شرکت های آلمانی، در حوزه های تجهیزات الکتریکی، ماشین آلات مکانیکی و کالاهای صنایع بسته بندی مصرف کننده، به عمل آمده، به اثبات رسیده است.

 

این پیمایش، ادراکات مدیران بازاریابی، نفوذ و اثر آنها بر فرایندهای فروش، تحقیق و توسعه و فرآیند مالی را در انواع تصمیم های استراتژیک و تاکتیکی اتخاذ شده در شرکتهایشان نشان می دهد که میتواند نقش استراتژی بازاریابی را در سازمان ها پر رنگ تر کند. نمایش ۱۳ نتایج این نظرسنجی را خلاصه کرده است.

 

مشاوره تدوین استراتژی بازاریابی

اگر جزو آن دسته از مشتریان هستید که استراتژی های بازاریابی خود را به شکل مستند تهیه نموده اید و تیم اجرایی مورد نیاز برای اجرای این استراتژی ها را نیز در اختیار دارید ولی همچنان به یک مشاور متخصص و یک استراتژیست بازاریابی احتیاج دارید آمادگی لازم برای همکاری با شما را نیز دارا می باشد. چنانچه به عنوان مدیر سازمان از اجرای استراتژی های بازاریابی خود ناراضی هستید ما با عارضه یابی و نظارت بر اجرای این استراتژی ها به شما کمک خواهیم نمود تا عملکرد خود را بهبود ببخشید. همچنین آموزش تدوین و اجرای استراتژی های بازاریابی در کنار مشاوره از جمله خدماتی است که به شکل انفرادی یا گروهی به دپارتمان های بازاریابی شرکت ها قابل ارائه است و منجر به نهادینه شدن دانش بازاریابی در این بخش ها خواهد شد. شما می توانید با آموزش نیروی انسانی خود، از تدوین و اجرای اصولی انواع استراتژی های بازاریابی در داخل سازمان خود آسوده خاطر باشید.



:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی سجادی

گوگل برای سیستم رتبه دهی وب سایت‌ها قوانین خودش را دارد برای اینکه کاربران به مفیدترین و مرتبط ترین اطلاعات دست یابند الگوریتم‌هایی را تنظیم کرده است تا عوامل مختلفی را بررسی کند.شاید این سوال پیش بیاید که الگوریتم چیست؟ طبق تعریف استاندارد به مجموعه‌ای از قوانین برای حل مشکل در تعداد محدودی مراحل می‌گویند. الگوریتم‌های گوگل اگرچه به صورت کامل منتشر نمی‌شوند و مدام در حال بروزرسانی و تغییر هستند اما طبق تجربه و گزارش کارشناسان برخی از مهم‌ترین الگوریتم‌های گوگل را با هم در این مقاله بررسی خواهیم کرد. اما باید قبل از آن بگوییم اگر شما برای کسب ترافیک از گوگل برای رشد کسب و کارتان نیاز دارید میتوانید تمامی انواع خدمات سئو را از ما بخواهید.

الگوریتم گوگل پاندا

 

 

نظارت بر محتوای تولید شده

قبل از سال ۲۰۱۱ و ظهور الگوریتم پاندا، هرروز محتوای بی‌کیفیت با سرعت بیشتری منتشر میشد که نارضایتی کاربران از محتوای بیهوده و اسپم را به دنبال داشت. پس باید هر روز بهتر از دیروز عمل می‌کرد و رضایت کاربران را جلب می‌کرد. درست در همین زمان، گوگل از الگوریتم پاندا رونمایی کرد.

 

وظایف:

طبقه بندی کیفیت صفحات

مبارزه با محتوای بی‌کیفیت و بی‌ارزش

مبارزه با محتوای کپی شده و تکراری

اهداف:

حذف سایت‌های بدون محتوای ارزشمند

پاداش به سایت‌هایی محتوای باکیفیت

الگوریتم پنگوئن (Penguin)

الگوریتم ضد اسپم

گوگل، در آغاز سال‌های فعالیت خود، موضوع مقالات را از تکرار کلمات کلیدی پیدا می‌کرد. به این شکل که هر صفحه‌ای را که کلمه‌ی کلیدی، بیشتر در آن تکرار شده بود، در نتایج بالاتر نشان میداد. از طرفی، مدتی بعد، لینک‌ها عامل مهمی در رنکینگ سایت شدند. به همین خاطر سایت‌هایی از طریق روش‌های اسپم مثل: لینک‌سازی اسپم و پرکردن صفحه با کلمات کلیدی در نتایج جستجوی گوگل، در نتایج گوگل تغییر ایجاد کرده و قصد داشتند سایت خود را به رتبه‌های بالاتری بیاورند.

در همین راستا، گوگل نیز برای یافتن این سایت‌های اسپم‌گونه، فعالیت خود را آغاز کرد. بدین ترتیب که در سال 2012 با معرفی الگوریتم پنگوئن روش‌های تنبیهی را برای سایت‌هایی که چنین اقدامات اسپم‌گونه‌ای انجام می‌دهند، در نظر گرفت.

وظایف:

مبارزه با لینک‌سازی‌های اسپم و روش‌های غیرطبیعی

جلوگیری از رتبه گرفتن سایت‌های بی‌کیفیت

جلوگیری از سایت‌های با تعداد بالای کلمه کلیدی

اهداف:

شناسایی و بی اعتباری لینک‌های بی‌کیفیت و تقلبی

بررسی میزان چگالی کلمات کلیدی در هر صفحه و کاهش رتبه صفحه

کاهش تاثیرگذاری روش‌های کلاه سیاه

الگوریتم رنک برین (Rank Brain)

آنالیز عبارات جستجو

با پیشرفت هوش مصنوعی، گوگل یک مدل آنالیز عبارات جستجو شده را در سال 2015 راه‌اندازی کرد که در آن به کمک هوش مصنوعی گوگل می‌تواند منظور کاربران را از نظر معنایی تفسیر کند.

گوگل الگوریتم رنک برین را به عنوان سومین فاکتور مهم بعد از بک‌لینک و محتوا برای رتبه‌بندی سایت‌ها در صفحه نتایج موتور جستجوی خود معرفی کرده‌است و هدف اصلی آن، بهبود فرایند جستجو و جلب رضایت کاربران است. در این الگوریتم از فاکتورهایی همچون: زمان حضور کاربران در سایت، نرخ پرش، نرخ خروج و نرخ کلیک برای تشخیص استفاده می‌شود.

وظایف:

پردازش بهتر عبارات جستجو شده

نمایش نتایج بر اساس رفتار کاربران

بررسی مفهوم عبارات سرچ شده

تشریح معنایی عبارات کلیدی

اهداف:

بررسی رفتار کاربر در نتایج مختلف

بهینه‌سازی نتایج بر اساس رفتار کاربران

رضایت کاربران

الگوریتم مرغ مگسخوار

 

 

سرعت بالا، دقت بالا و انتخاب مناسب

در گذشته اگر عبارتی را در گوگل جستجو می کردیم، ساعت ها باید در نتایج می‌گشتیم تا مطلب مورد نظرمان را پیدا کنیم! به صفحات اسپمی می‌رسیدیم که در ردیف اول نتایج گوگل جا خوش کرده بودند. همان صفحاتی که هیچ محتوای مناسبی نداشتند و با ورود به آن سایت‌ها چندین پنجرۀ تبلیغاتی باز میشد. اما گوگل اجازه نداد این داستان ادامه پیدا کند و الگوریتم مرغ مگس خوار، را در سال 2013 رونمایی کرد.

وظایف:

تجزیه و تحلیل دقیق عبارات جستجو شده کاربر

درک مفهوم و معنای عبارت جستجو شده

شناخت مترادف‌ها و نمایش نتایج منطبق با مفهوم عبارات سرچ شده

ایندکس صفحات و محتوا و همچنین بررسی رفتار کاربران

اهداف:

درک منظور و مفهوم کاربر و نمایش بهترین نتیجه

عدم نمایش نتایج اسپم و نامرتبط با هدف جستجوی کاربر

پیدا کردن نتیجه بهتر در پایین‌ترین زمان برای کاربر

کسب رضایت کاربران با نمایش نتایج دقیق

الگوریتم سندباکس

الگوریتم سندباکس (Sandbox algorithm)

فیلتری برای سایت‌های جدید

سایت‌های تازه تاسیس نمی‌توانند با فریب دادن گوگل، به سرعت در صفحه اول نتایج قرار بگیرند. این الگوریتم بسیار شبیه آزمونی برای سایت‌هایی است که تا قبل از کسب رتبه واقعی، در قسمت‌های پایین صفحات جستجو قرار گیرند تا از نیت خوب صاحبان آنها مطلع شود.

نکته‌ای که در مورد آن وجود دارد این است که روی همه‌ی وب‌سایت‌ها عملی نمی‌شود. در مورد برخی وب‌سایت‌ها پس از شروع کار، آن‌ها را اصطلاحاً در سند باکس نگه می‌دارد و به آن‌ها رتبه نمی‌دهد تا عملکرد آن‌ها را ببیند و در صورت خوب و با کیفیت بودن، آن‌ها را از سندباکس خارج می‌کند. خروج از سندباکس گوگل را می‌توان با یک جهش چشم‌گیر در آمار بازدید و رتبه سایت با ابزار سرچ کنسول در کلمات مهم شناسایی کرد.

وظایف:

زیر ذره‌بین قرار دادن عملکرد سایت‌های تازه کار

جلوگیری از رتبه گرفتن سریع سایت های تازه کار

اهداف:

جلوگیری از تکنیک‌های کلاه سیاه برای فریب گوگل در ابتدای شروع فعالیت

جلوگیری از پیشرفت سریع سایت‌های جدید و بی کیفیت

الگوریتم کبوتر گوگل

نتایج مفید بر اساس موقعیت مکانی و محلی

فرض کنید در یک محله‌ی ناآشنا و جدید هستید، وقت ناهار است و شدیدا احساس گرسنگی می‌کنید، ولی با نقشه و مکان‌های این محل جدید آشنایی ندارید. سریعا گوشی را برداشته و تصمیم میگیرید سری به گوگل بزنید و سرچ کنید: رستوران یا رستوران نزدیک به من! و دقیقا لیست رستوران‌های نزدیک به خود را دریافت می‌کنید. جای تعجب ندارد این نتیجه الگوریتم کبوتر است که در سال 2014 معرفی شد!

الگوریتم کبوتر گوگل، بر اساس لوکیشن شما هنگام جستجو، خصوصاً در عبارتی مثل: «کافه‌های نزدیک» رتبه بندی جدیدی ایجاد می‌کند و به شما نمایش می‌دهد. از دید این الگوریتم گاهی اوقات فاکتورهایی مانند: فاصله مکانی، ساعت کاری و سهولت دسترسی مهم‌تر از عوامل همیشگی بهینه‌سازی هستند.

وظایف:

نمایش نتایج مفید و ارزشمند بر اساس موقعیت مکانی کاربر

پیشنهاد نزدیک‌ترین و بهترین موقعیت مکانی یا کسب و کار محلی

اهداف:

بهینه‌سازی نتایج جستجو برای کاربران

کمک به کسب و کارهای محلی

الگوریتم موبایل فرندلی (Mobile Friendly)

بررسی ریسپانسیو بودن سایت‌ها

به طور کلی mobilefriendly بودن یک سایت به معنای این است که کاربران موبایل بتوانند به راحتی از سایت شما در موبایل خود استفاده کنند و نیازی به زوم صفحه جهت بهتر دیدن محتوا و یا اسکرول صفحه به چپ و راست نباشد.

با این الگوریتم، وب سایت‌هایی که طراحی آنها واکنشگراست در رتبه‌بندی جدید‌، جایگاه بالاتری را کسب می‌کنند. شما میتوانید از این بخش موجود در سایت سرچ کنسول mobile friendly بودن سایتتان را بررسی کنید.

وظایف:

اطمینان از بهینه بودن وبسایت‌ها برای استفاده‌کنندگان صفحه نمایش موبایل

بهبود نتایج جستجو در تلفن همراه

اهداف:

کسب رضایت کاربران

افزایش رتبه‌بندی سایت‌های رسپانسیو

الگوریتم گوگل برت

الگوریتم گوگل برت (Google BERT)

درک بهتر اهداف کاربران از عبارت جستجو

این الگوریتم در سال 2019 برای درک عمیق‌تر زبان محاوره کاربران و اهداف آنها از عبارات جستجوشده ارائه شد و در واقع بروزرسانی‌ای بر الگوریتم رنک برین است. گوگل برت بزرگ‌ترین و باهوش‌ترین الگوریتم که بر پایه هوش مصنوعی است، یک الگوریتم مبتنی بر شبکه عصبی که از سیستم پردازش زبان طبیعی یا همان NLP بهره می‌برد و هدفش تشخیص جستجوهای کلامی و محاوره‌ای است. برت مفهوم یک رشته از کلمات را در کنار هم بررسی می‌کند نه معنی هر لغت را.

بعد از این الگوریتم استراتژی تولید محتوا در سایت‌ها تغییر کرد و دیگر روش‌های قدیمی پاسخگو نبود؛ پس نتیجه میگیریم که باید پیش از تولید محتوا، تحقیق کلمات کلیدی صورت گیرد که بتوانیم به طور دقیق‌تری هدف جستجوی کاربران را درک کنیم و با همان زبانی که کاربران در حال جستجو هستند، شروع به تولید محتوا کنیم.

وظایف:

تحلیل عبارات چند بخشی و بار معنایی کلمات

تمرکز بر کوئری‌های طولانی و زبان محاوره کاربران

اهداف:

بهبود تجربه جستجوی کابران

درک عمیق‌تر معنی کوئری‌های جستجو شده

پیش‌بینی هدف جستجو کاربر با درصد خطای پایین

تشخیص جستجوهای کلامی و محاوره‌ای

همان طور که میدانید سئو یکی از مهم ترین خدمات دیجیتال مارکتینگ است که باید کسب و کار ها از آن استفاده کنند و همچنین دانستن نحوه عملکرد الگوریتم های گوگل برای یک سئوکار امری بسیار مهم و حیاتی است.



:: بازدید از این مطلب : 280
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی سجادی

گر از شما بپرسند يک شبکه اجتماعي نام ببريد که بيش از هر چيز بر اشتراک‌گذاري عکس متمرکز باشد، بدون شک مي‌گوييد اينستاگرام؛ که البته منطقي است. اينستاگرام نزديک به يک ميليارد کاربر فعال در دنيا دارد که بيش از 24 ميليون نفر آن‌ها ايراني هستند. 

 

اما اينستاگرام (instagram) تنها شبکه اجتماعي تصوير محور نيست. پلتفرمي به نام پينترست دقيقا از مجموعه‌اي از تصاوير تشکيل شده است که شايد حتي از عکس‌هاي منتشرشده در اينستاگرام زيباتر باشند. چرا؟

 

چون اينستاگرام کاربر را ترغيب مي‌کند عکس‌هاي متعلق به خود را پست کند و اين واقعيت تلخي است که تمام کاربران اين شبکه محبوب اجتماعي، برخلاف آنچه خودشان فکر مي‌کنند، مهارت زيادي در عکاسي ندارند؛ به همين خاطر، احتمال اينکه در اينستاگرام با انواع عکس‌هاي شخصي بي‌کيفيت و عاري از هرگونه اصل زيبايي‌شناختي روبه‌رو شويد، زياد است. 

 

پينترست جايي براي کشف و جمع‌آوري ايده‌هاي خلاقانه است

اما رسالت پينترست متفاوت است. اين شبکه اجتماعي به جاي ترغيب کاربر به اشتراک‌گذاري شاهکارهاي عکاسي خود، به او فضايي مي‌دهد تا شاهکارهاي ديگران را مطابق با سليقه و علايق خود جمع‌آوري کند؛ مثل کلکسيوني از ايده‌هاي خلاقانه و جذاب. 

يکي از مهم ترين بخش هاي ديجيتال مارکتينگ استفاده از شبکه هاي اجتماعي است. خدمات ديجيتال مارکتينگ را در از طريق لينک زير بخوانيد : 

 

https://sadeghbagheri.ir/digital-marketing/

 

پينترست براي افرادي که عاشق ايده و خلاقيت يا دنبال اينفوگرافيک و آموزش‌هاي کاربردي‌ هستند، ايده‌آل است. در پينترست مي‌توانيد مثل اينستاگرام چندين هزار فالوور داشته باشيد و حتي براي کسب‌و‌کار خود تبليغ کنيد. و راستي، در پينترست خبري از سلبريتي‌ها و حکمروايي مطلق آن‌ها نيست که به کاربران عادي مجال ابراز وجود نمي‌دهند.

 

اينجا هرکسي براي موفقيت و ديده شدن از شانس يکساني برخوردار است؛ شايد به اين خاطر که در پينترست اين شما نيستيد که ديده مي‌شويد، بلکه علايق شما است که ديده مي‌شود. و هرچه در جمع‌آوري تصاوير منظم‌تر و خوش‌سليقه‌تر باشيد، تعامل کاربران ديگر با مجموعه عکس‌هاي شما بيشتر مي‌شود. در واقع مي‌توان گفت پينترست جاي افراد خوش‌سليقه است.

 

اگر کنجکاويد بدانيد پينترست دقيقا چيست، نحوه کار با آن چطور است و چه مزيت‌هايي نسبت به اينستاگرام دارد، با اين مقاله همراه شويد. 

 

عناويني که در اين مقاله خواهيد خواند:

 

پينترست چيست

داستان پيدايش پينترست

نحوه کار با پينترست

Pinterest Story چيست

دانلود برنامه پينترست

نحوه استفاده از پينترست در موبايل

دانلود ويدئو از پينترست

پينترست بهتر است يا اينستاگرام؟

نگاه آماري به پينترست

پينترست چيست

پينترست چيست

 

پينترست Pinterest يک شبکه اجتماعي است که به کاربران امکان مي‌دهد تصاوير يا ويديوهاي مورد علاقه خود را (معروف به «Pin» يا همان «پونز») در فضاهاي مجزا و منظمي موسوم به «Board» يا «تخته» که در واقع کلکسيوني از پين‌هاي مرتبط هستند، به اشتراک بگذارند. اين پين‌ها در اکثر مواقع از وب‌سايت‌هاي مختلف جمع‌آوري مي‌شود و کمتر پيش مي‌آيد کاربر عکس متعلق به خود را در اين پلتفرم به اشتراک بگذارد.

 

شباهت پينترست با اينستاگرام و تفاوت آن با شبکه‌هاي اجتماعي ديگر نظير توييتر و فيسبوک در تمرکز آن بر تصاوير است. به عبارت ديگر، اگر پست شما تصوير يا ويديو به همراه نداشته باشد، نمي‌توانيد آن را در پينترست به اشتراک بگذاريد؛ و اگر مطلبي در اينترنت نظر شما را جلب کرد و خواستيد آن را در پينترست پين کنيد، اين مطلب با تصوير آن پين مي‌شود و کاربران براي خواندن آن بايد روي عکس يا لينک کليک کنند تا به صفحه اصلي منتقل شوند. 

 

مقاله‌ مرتبط:

آينده‌ زندگي ديجيتال در دستان پينترست

پينترست جايي براي ترويج و کشف سبک زندگي است. کاربران پينترست از اين شبکه اجتماعي به عنوان پلتفرمي براي اشتراک‌گذاري علايق خود، ايده‌پردازي و کشف و جمع‌آوري تصاويري که با سليقه آن‌ها همخواني دارد، استفاده مي‌کنند. مثلا مي‌توانيد ايده‌هاي مربوط به دکوراسيون خانه، مد و لباس، دستور پخت غذا و دسرهاي هيجان‌انگيز يا جملات انگيزشي مورد علاقه خود را در پينترست پيدا کرده و بعد در بردهاي مرتبط پين کنيد تا کلکسيوني از آن‌ها را در پروفايل خود داشته باشيد. 

 

پينترست هم مانند ساير رسانه‌هاي اجتماعي، واژگان مخصوص به خود را دارد:‌

 

پين Pin: هر عکس يا ويديويي که در پينترست به اشتراک مي‌گذاريد.

 

ري‌پين Repin: وقتي پين‌هاي کاربران ديگر را در پروفايل خود به اشتراک مي‌گذاريد.

 

برد Board: فضايي که پين‌هاي مرتبط در آن قرار دارند و شبيه تخته‌اي است که روي آن عکس چسبانده شده باشد.

 

لنز Lens: قابليتي در اپليکيشن موبايل به شکل آيکون دوربين است و مي‌توان با آن از هر چيزي عکس گرفت تا پينترست به شما پين‌هاي مشابه کاربران ديگر را نشان دهد.

 

در پينترست مي‌توانيد محتواي وب‌سايت‌هاي ديگر يا عکس‌هاي گالري خود را به اشتراک بگذاريد. هنگام گشت‌وگذار در اينترنت، هرجا با دکمه Pin It مواجه شديد، مي‌توانيد با کليک بر آن، محتواي مورد علاقه خود را مستقيما در برد مورد نظر خود در پروفايل پينترست ذخيره کنيد. حتي مي‌توانيد پين‌هاي خود را در توييتر و فيسبوک به اشتراک بگذاريد. 

 

به‌طور کلي، هدف پينترست اين است تا «تمام افراد جهان را از طريق چيزهايي که برايشان جالب است، در ارتباط با يکديگر قرار دهد.»

 

داستان پيدايش پينترست 

 

موسسان پينترست:  ايوان شارپ - بن زيلبرمان - پال سيارا

 

داستان پيدايش پينترست با سه جوان آمريکايي به نام بن زيلبرمان، ايوان شارپ و پال سيارا شروع شد که به دنبال توسعه محصولي بودند که براي همه مفيد باشد، نه فقط افرادي که از تکنولوژي سر درمي‌آوردند. اين سه نفر مي‌خواستند محصولي جديد، اورجينال و در عين حال آشنا توليد کنند؛ چيزي که کاربران بتوانند سريع با آن ارتباط برقرار کنند، حتي اگر تا به حال چيزي درباره‌اش نشنيده بودند. اين محصول پينترست بود. 

 

اما زيلبرمان پيش از رسيدن به ايده توسعه پينترست، محصول ديگري به نام Tote را اوايل سال 2009 عرضه کرد که کاربران مي‌توانستند از 30 فروشگاه موجود در اين اپليکيشن، قيمت لباس و اجناس ديگر را با يکديگر مقايسه کنند، محصولات مورد علاقه خود را در پروفايل ذخيره کنند و هر زمان اين محصولات شامل تخفيف شد، با نوتيفيکيشن باخبر شوند. 

 

اينترنت اشيا؛ تحولي شگرف در تکنولوژي يا پايان همه چيز؟

اپليکيشن Tote اگرچه در رسيدن به اهدافش شکست خورد؛ اما براي زيلبرمان سکوي پرتابي شد تا ايده توسعه پينترست به ذهنش خطور کند.

 

زماني که زيلبرمان و سيارا در حال آناليز داده کاربران Tote بودند، متوجه شدند کاربران به جز جستجو و ذخيره محصولاتي که به دنبال آن بودند، محصولات جديدي نيز پيدا مي‌کردند و تصاوير آن‌ها را براي خودشان مي‌فرستادند. اين رفتار کاربر، ايده توسعه محصول جديدي را به آن‌ها داد که بر پايه جمع‌آوري کلکسيون مجازي بود.

 

نمونه اوليه اين محصول جديد تا پاييز 2009 تقريبا به اتمام رسيده بود. زيلبرمان در سفري که به نيويورک داشت، با ايوان شارپ ديدن کرد که پيش از ملحق شدن به تيم توسعه پينترست، به عنوان طراح محصول در فيسبوک کار مي‌کرد. نفوذ شارپ براي پا گرفتن اين محصول تازه بسيار حياتي بود. او نه‌تنها کدنويسي بخش عمده وب‌سايت را انجام داد، بلکه طراحي شبکه‌اي (grid) که پينترست همچنان از آن استفاده مي‌کند نيز ايده او بود.

 

تاريخچه پينترست

 

اسم اين محصول هم ايده دوست‌دختر زيلبرمان بود که از کلمه پين Pin به معني پونز و اينترست interest به معني علاقه تشکيل شده است. 

 

مفهوم کلکسيون از همان ابتدا در پينترست لحاظ شده بود. خود زيلبرمان هم در جواني عادت داشت کلکسيون بزرگي از پروانه جمع کند که به شوخي از آن به عنوان اولين نسخه پينترست ياد مي‌کند. 

 

زماني که نسخه بتا پينترست در سال 2009 عرضه شد، فيسبوک بيش از 300 ميليون کاربر فعال ماهانه و توييتر تقريبا 20 ميليون کاربر داشت؛ با اين حال، پينترست در بين اين شبکه‌هاي اجتماعي منحصر‌به‌فرد است. اگر تأکيد فيسبوک و توييتر بر اشتراک‌گذاري اتفاقات روزمره است، پينترست در مقابل بر اشتراک‌گذاري علايق تأکيد داشت و به همين خاطر توانست بين غول‌هاي شبکه‌هاي اجتماعي جايي براي خود باز کند.

 

9 ماه بعد از عرضه عمومي نسخه بتا، وب‌سايت پينترست کمتر از 10 هزار کاربر داشت. زيلبرمان با نيمي از اين کاربران تماس گرفت و حتي شماره تلفن شخصي خود را به آن‌ها داد و از آن‌ها خواست هر زماني که خواستند، با او تماس بگيرند.

 

پينترست اولين رشد بزرگ خود را بعد از عرضه اپليکيشن مخصوص آيفون در مارس 2011 (1390) تجربه کرد. دومين رشد بزرگ اين پلتفرم چند ماه بعد اتفاق افتاد؛ وقتي مجله تايم از پينترست به عنوان يکي از «50 وب سايت برتر» ياد کرد. تا پايان سال 2011، پينترست يکي از ده سرويس بزرگ رسانه اجتماعي بود و هر هفته بيش از 11 ميليون بازديدکننده جديد را به وب‌سايت خود جذب مي‌کرد. اين رشد چشمگير باعث شد وب‌سايت فناوري تِک‌کرانچ، پينترست را بهترين استارتاپ جديد سال 2011 بنامد.

 

پينترست با تمرکز بر کاربراني که از قبل داشت و نه کاربراني که فکر مي‌کرد بايد داشته باشد، توانست در عرض ده سال به کسب‌وکاري 15 ميليارد دلاري تبديل شود. پينترست اولين محصول آنلاين بود که از نحوه تعامل افراد در دنياي واقعي براي سروسامان دادن به زندگي ديجيتالي آن‌ها استفاده کرد. حالا ارزش مؤسس آن، بن زيلبرمان، طبق گزارش فوربز نزديک به 3?4 ميليارد دلار تخمين زده شده است.  

 

نحوه کار با پينترست

اگر اهل هنر، ايده‌هاي خلاقانه، آشپزي، طراحي داخلي، سفر، طراحي لباس يا نگه‌داري از گل و گياه هستيد يا از تماشاي مناظر چشم‌نواز لذت مي‌بريد يا از طرفداران فن آرت و ميم‌هاي اينترنتي هستيد، همين حالا دست به کار شده و در پينترست براي خود حسابي ايجاد کنيد. مراحل ثبت‌نام در پينترست و نحوه کار با اين شبکه اجتماعي را در ادامه خواهيد خواند.

 

براي استفاده از پينترست حتما بايد در آن حساب کاربري داشت، چون اين پلتفرم بدون حساب به کاربر اجازه تعامل با محتواي خود را نمي‌دهد. براي باز کردن حساب پينترست کافي است به سايت Pinterest.com رفته و گزينه Sign up را از گوشه بالا سمت راست انتخاب کنيد. مي‌توانيد با ايميل و رمز عبور در پينترست ثبت‌نام کنيد يا براي وارد شدن، از اکانت فيسبوک و گوگل خود استفاده کنيد. 

 

در کنار اکانت معمولي، مي‌توانيد اکانت تجاري هم براي معرفي و گسترش کسب‌و‌کار خود ايجاد کنيد. براي اين کار بايد روي Create a free business account که در انتهاي پنجره ثبت نام قرار دارد،‌کليک کرده و مراحل ثبت نام را شبيه ساخت اکانت شخصي طي کنيد.

 

ثبت نام در پينترست

 

قانون پينترست تمام کاربراني را که از اين پلتفرم براي تبليغ کسب‌و‌کار خود استفاده مي‌کنند، مجاب به استفاده از حساب تجاري مي‌کند. اگر تاکنون از حساب شخصي براي معرفي کسب‌و‌کار خود استفاده مي‌کرده‌ايد، مي‌توانيد آن را به‌طور رايگان و با حفظ تعداد فالوورها و محتوا به حساب تجاري تبديل کنيد و از ابزارهاي مخصوص اين حساب از جمله Pinterest Analytics براي تجزيه‌ و تحليل داده‌هاي مخاطب، بهره‌مند شويد.

 

ايجاد برد

داشتن حساب پينترست بدون ايجاد برد (Board) تقريبا بي‌معني است چون تنها به کمک برد مي‌توانيد پين‌هاي مرتبط با موضوعات خاص را به‌طور منظم دسته‌بندي کنيد. ايجاد برد در پينترست بسيار آسان است. اگر از نسخه وب پينترست استفاده مي‌کنيد، براي ايجاد برد کافي است روي منوي Profile در سمت چپ آيکون قرمز Save کليک کرده و بعد گزينه Create Board را از انتهاي منو انتخاب کنيد.


ايده پينترست

ايجاد برد در پينترست

 

در اپليکيشن موبايل، روي آيکون + در صفحه پروفايل خود کليک کرده و از آنجا گزينه Board را انتخاب کنيد. 

 

برد پينترست موبايل

 

بعد از انتخاب Board بايد براي آن نامي انتخاب کنيد و بعد تصميم بگيريد که آيا مي‌خواهيد بردتان شخصي باشد يا عمومي. 

 

برد پينترست

 

بردهاي پينترست به‌طور پيش‌فرض عمومي است و براي شخصي کردن آن بايد گزينه secret را فعال کنيد. بردهايي که عمومي هستند براي تمام کاربران قابل مشاهده‌اند و پين‌هاي آن در نتايج گوگل مي‌آيند. پين‌هاي بردهاي شخصي تنها براي شما و افرادي که به برد دعوت مي‌کنيد، قابل مشاهده هستند. 

 

براي آنکه بيشترين بهره را از پينترست ببريد، لازم است هر برد يک موضوع خاص باشد. مثلا اگر براي دکوراسيون خانه برد ايجاد کرده‌ايد، پين‌هاي آن بايد با پين‌هاي برد ورزشي متفاوت باشد. هرچه نظم بردهاي شما بيشتر باشد، هم دسترسي به آن‌ها براي شما آسان‌تر خواهد شد و هم کاربران بيشتري به دنبال کردن بردهاي شما ترغيب مي‌شوند. 

 

پين کردن عکس و ويدئو به برد

براي پين کردن عکس به برد يا مي‌توانيد از عکس‌هايي که کاربران ديگر در پينترست به اشتراک گذاشته‌اند، استفاده کنيد يا محتواي جالبي را که در وب‌سايت‌هاي مختلف مي‌بينيد، در پينترست به اشتراک بگذاريد.

 

وقتي براي اولين بار در پينترست ثبت‌نام مي‌کنيد، از شما خواسته مي‌شود برخي از علاقه‌مندي‌هاي خود را انتخاب کنيد که در واقع موضوعاتي هستند که دوست داريد پينترست در صفحه اصلي خود (Home Page)، به شما نشان دهد. مي‌توانيد در اين صفحه براي پيدا کردن عکس يا همان پين مورد علاقه خود جستجو کنيد و براي اضافه کردن آن به کلکسيون خود روي آن کليک کنيد تا گزينه‌هاي مختلف براي ذخيره عکس به شما نشان داده شود.

 

آيکون قرمز Save شبيه Like عمل مي‌کند. وقتي عکسي را در نسخه وب پينترست Save مي‌کنيد،‌ آن را به‌طور خودکار به برد مخصوص عکس‌هاي لايک شده مي‌فرستيد که برخلاف بردهاي خودتان، نظم خاصي ندارد. اگر دوباره روي اين آيکون کليک کنيد، عکس از کلکسيون شما حذف خواهد شد. عکس‌هاي لايک شده را مي‌توانيد در Your Pinterest Likes مشاهده کنيد، آن‌ها را به بردهاي مخصوص منتقل کرده يا کلا حذف کنيد.  

 

با کليک روي منوي Profile در سمت چپ آيکون Save، با فهرست تمام بردهايي که ايجاد کرده‌ايد، روبه‌رو مي‌شويد. مي‌توانيد انتخاب کنيد عکس موردنظر شما در کدام برد ذخيره شود. يا اگر براي اين موضوع هنوز برد مخصوص ايجاد نکرده‌ايد، با انتخاب Create board در انتهاي منو مي‌توانيد برد جديد ايجاد کرده و بلافاصله عکس را در آن ذخيره کنيد. 

 

پين کردن در پينترست

 

آيکون اشتراک‌گذاري اين امکان را به شما مي‌دهد تا عکس را در توييتر يا فيسبوک منتشر کنيد، آن را براي دوستان خود در واتساپ يا ايميل بفرستيد يا اگر کسي را در پينترست دنبال مي‌کنيد، مي‌توانيد عکس را براي آن‌ها بفرستيد. 

 

براي ذخيره عکس در کامپيوتر روي آيکون سه‌نقطه کليک کرده و گزينه Download image را انتخاب کنيد. 

 

با کليک روي تصاوير، علاوه بر پين کردن و ذخيره آن‌ها مي‌توانيد با انتخاب گزينه Follow، پروفايل کاربري را که اين عکس را به اشتراک گذاشته، دنبال کنيد يا در بخش Comments براي آن نظر بگذاريد. 

 

از آنجايي که پين‌ها معمولا به جاي بارگذاري مستقيم از خود پينترست، از وب‌سايت‌هاي ديگر به اشتراک گذاشته مي‌شوند،‌ مي‌توانيد لينک وب‌سايت مربوط را نيز مشاهده کرده و براي اطلاعات بيشتر از آن بازديد کنيد.

 

علاوه بر پين‌هايي که در Home Page مي‌بينيد يا محتواي وب‌سايت‌هايي که در پينترست به اشتراک مي‌گذاريد، مي‌توانيد در نوار جستجو نيز پين‌هاي مورد نظر خود را پيدا کنيد. مثلا مي‌توانيد با جستجوي garden vegetables فهرستي طولاني از سبزيجاتي را که مي‌توان در باغچه پرورش داد، مشاهده کنيد. البته جستجوي فارسي هم نتايجي در بر خواهد داشت اما احتمالا به اندازه جستجوي انگليسي مرتبط و کامل نخواهد بود. 

 

استفاده از پينترست لنز 

يکي از جالب‌ترين قابليت‌هاي پينترست، «پينترست لنز» (Pinterest Lens) است که البته تنها در اپليکيشن موبايل آن در دسترس است. اين قابليت فوريه 2017 (بهمن 95) عرضه شد و چند ماه بعد گوگل هم از قابليتي مشابه به نام گوگل لنز (Google Lens) رونمايي کرد. پينترست لنز فناوري تشخيص تصوير است و به شما اين امکان را مي‌دهد تا با گرفتن عکس از هر چيزي که مورد نظرتان است يا با باز کردن عکس از گالري موبايل خود، عکس‌هاي مشابه با آن را براي گرفتن ايده مشاهده کنيد. 

 

پينترست لنز

 

براي استفاده از پينترست لنز، اپليکيشن پينترست را در گوشي هوشمند خود باز کرده، وارد بخش جستجو شويد و آيکون دوربين را انتخاب کنيد. 

 

حالا گوشي خود را به سمت سوژه مورد نظر خود گرفته و از آن عکس بگيريد. الگوريتم‌هاي تشخيص تصوير پينترست نتايج تصاوير مشابه را به شما نشان خواهند داد. اگر تصوير را به‌طور پرتره بگيريد، نتايج هم عکس‌هاي پرتره را به شما نشان خواهند داد. از قابليت لنز همچنين مي‌توانيد براي ايده گرفتن از عکس‌هايي که در گالري گوشي شما موجود است، استفاده کنيد. اگر تصاوير شما شلوغ است، مي‌توانيد به کمک آيکون ذره‌بين در گوشه راست پايين صفحه روي سوژه خاصي تمرکز کنيد. 

 

Pinterest Story چيست

استوري پينترست

 

پينترست هم مانند اينستاگرام از قابليت استوري (Story) پشتيباني مي‌کند که از برخي جهات مشابه اينستاگرام است؛ اما با آن تفاوت‌هايي نيز دارد. استوري‌هاي پينترست مانند اينستاگرام از تصوير، ويدئو و متن تشکيل شده‌اند و ابزار قدرتمندي در جذب مخاطب هستند. اما برخلاف اينستاگرام، تمام قسمت‌هاي استوري در پينترست با هم مرتبط هستند و درواقع يک داستان واحد را بازگو مي‌کنند. هر استوري پينترست از حداکثر 20 صفحه تشکيل شده و معمولا شامل لحظات پشت‌صحنه، نکات آموزشي، دستور آشپزي، ايده‌هاي کاردستي و آموزش‌هاي گام‌به‌گام است. 

 

استوري‌هاي پينترست را مي‌توانيد مثل هر پين ديگري در بردهاي خود ذخيره کنيد. خوبي اين استوري‌ها نسبت به استوري اينستاگرام اين است که بعد از 24 ساعت ناپديد نمي‌شوند. 

 

البته در نظر داشته باشيد نسخه بتاي Pinterest Story سال گذشته براي برخي حساب‌هاي تجاري فعال شد و در حال حاضر امکان ساخت استوري براي حساب‌هاي شخصي وجود ندارد. 

 

روش ايجاد استوري در پينترست

اگر اکانت پينترست شما از نوع تجاري است و به قابليت Story Pins دسترسي داريد، مي‌توانيد طبق مراحل زير، اولين استوري خود را در پينترست ايجاد و منتشر کنيد: 

 

1- بعد از ورود به اکانت تجاري خود، روي تب Create کليک کنيد.

 

2- روي Create Story Pin کليک کنيد. اگر به قابليت Story Pins دسترسي نداشته باشيد، اين گزينه براي شما نمايش داده نخواهد شد. 

 

3- 1 تا 20 تصوير يا ويدئو را براي آپلود انتخاب کنيد. ويديوها نبايد بيشتر از 60 ثانيه باشند.

 

4- صفحات خود را با ابزارهاي موجود تزيين کنيد. مي‌توانيد از فونت‌ها و رنگ‌هاي مختلف استفاده کنيد يا صفحه‌بندي تصاوير را تنظيم کنيد. 

 

5- روي Next کليک کنيد. 

 

6- براي Story Pin خود تم مورد علاقه خود را انتخاب کنيد. 

 

7- به استوري خود جزيياتي مثل مواد لازم اضافه کنيد. 

 

8- روي Next کليک کنيد.

 

9- براي Story Pin عنوان انتخاب کنيد. 

 

10- بردي را که مي‌خواهيد استوري در آنجا منتشر شود، انتخاب کنيد. 

 

11- براي استوري خود حداکثر 10 تگ مربوط انتخاب کنيد. 

 

12- در نهايت براي انتشار استوري روي Publish کليک کنيد. 

 

دانلود برنامه پينترست

پينترست ابتدا فقط به شکل وب‌سايت وجود داشت؛ اما بعد از افزايش محبوبيت آن، اپليکيشن آيفون و اندرويد آن نيز به بازار عرضه شد. اگرچه استفاده از نسخه وب پينترست بسيار آسان و بي‌دردسر است، مي‌توانيد اپليکيشن دسکتاپ آن را نيز از مايکروسافت استور به‌طور رايگان دانلود کنيد. 

 

دانلود براي iOS

 

دانلود براي اندرويد

 

علاوه بر اين مي‌توانيد با نصب افزونه پينترست در مرورگر کروم، فايرفاکس و مايکروسافت اج، هر محتواي وبي که نظرتان را به خود جلب کرد، بلافاصله در بردهاي خود ذخيره کنيد. براي اين کار کافي است روي آيکون قرمز پينترست در بالاي مرورگر خود کليک کرده، گزينه Save را از گوشه بالا سمت چپ انتخاب کنيد و بعد آن را در برد موردنظر خود پين کنيد. 

 

نحوه استفاده از پينترست در موبايل

پينترست موبايل

 

درحالي‌که استفاده از نسخه وب پينترست در کامپيوتر تجربه لذت‌بخشي است و نيازي به دانلود و نصب اپليکيشن آن نيست، در موبايل بهتر است براي بهترين تجربه پينترست از اپليکيشن آن استفاده کنيد. مراحل ثبت‌نام يا ورود به نسخه اپليکيشن موبايل پينترست مشابه نسخه وب است. بعد از ورود به اکانت با صفحه خانه روبه‌رو مي‌شويد که پين‌هاي مرتبط با علايق شما در اينجا نمايش داده مي‌شود. 

 

آيکون ذره‌بين در انتهاي صفحه جايي است که مي‌توانيد پين مورد نظر خود را به‌طور خاص جستجو کنيد، يا در جريان پين‌هاي محبوب قرار بگيريد يا با انتخاب آيکون دوربين در سمت راست نوار جستجو، از قابليت لنز استفاده کنيد. 

 

آيکون ابرنويسه يا بالون جايي است که مي‌توانيد از به‌روزرساني صفحاتي که دنبال مي‌کنيد، با خبر شويد يا در بخش Messages با کاربران پينترست در ارتباط باشيد. 

 

آيکون چهارم مربوط به پروفايلتان است که شامل بردها و پين‌هاي ذخيره شده شما است. 

 

گزينه‌هاي پين در موبايل 

وقتي در اپليکيشن پينترست عکسي را براي پين کردن انتخاب مي‌کنيد با گزينه‌هاي مختلفي روبه‌رو مي‌شويد: 

 

آيکون سه‌نقطه در گوشه راست بالاي عکس اين امکان را مي‌دهد تا با انتخاب Download image عکس را در گالري گوشي خود ذخيره کنيد.

آيکون ذره‌بين در گوشه راست پايين عکس اين امکان را مي‌دهد تا روي بخشي از عکس تمرکز کرده و پين‌هاي مشابه آن را مشاهده کنيد. 

پين کردن عکس در پينترست موبايل

 

در نوار سفيد رنگ زير عکس به ترتيب از راست:

 

آيکون اشتراک‌گذاري براي فرستادن عکس به مخاطبان

آيکون Save براي پين کردن عکس در برد مورد نظر خود

آيکون Visit براي بازديد از سايتي که اين عکس از آنجا پين شده

آيکون بالن براي نوشتن ديدگاه براي عکس

 

 

 

 

منبع : زوميت



:: بازدید از این مطلب : 248
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 آبان 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی سجادی

ویدئو، یکی از فرمت‌های محتوایی جذاب است که نه تنها تصویری واقعی از آنچه در حال وقوع است، ارائه می‌دهد، بلکه اشتراک‌گذاری آن‌ها در تمامی پلتفرم‌ها به آسانی انجام می‌شود. مخاطبین به ویدئو‌ علاقه بسیاری دارند، زیرا فهم آن ساده است و برایشان سرگرم‌کننده نیز می‌باشد. بر اساس گزارش ارائه‌‌شده توسط hubspot، 54 درصد از مصرف‌کنندگان مایل به تماشای ویدئو از برندهای مورد علاقه‌شان هستند و بحث ویدئو مارکتینگ از مهم ترین محتوای های است که شرکت های بازاریابی دیجیتال در قالب خدمات دیجیتال مارکتینگ ارائه می کنند

 

همچنین، بر اساس گزارش hubspot، محتواهای ویدئویی نسبت به محتواهای نوشتاری و تصویری، به یادماندنی‌ترین محتواها هستند. اغلب ویدئوها دارای داستان‌سرایی هستند و این ویژگی داستان‌سرایی، باعث می‌شود محتوای ویدئویی برای طمان طولانی‌تری در ذهن مخاطب بماند.

 

به یادماندنی بودن محتوا

 

 

بازاریابان نیز به ویدئو علاقه دارند، زیرا ROI (بازگشت سرمایه)بالایی برایشان ایجاد می‌کند. بر اساس آمار منتشرشده توسط HubSpot، حدود 81 درصد از کسب‌وکارها از ویدئو برای بازاریابی استفاده می‌کنند. در حال حاضر، استفاده از بازاریابی ویدئویی برای هر کسب‌وکاری به شدت توصیه می‌شود، نه فقط به دلیل اینکه سایرین از آن استفاده می‌کنند، بلکه دلایل قانع‌کننده بسیاری برای استفاده از ویدئو مارکتینگ وجود دارد که در اینجا به تعداد از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

 

1- ویدئو مارکتینگ باعث افزایش چشم‌گیر تعامل کاربران می‌شود. (Higher Engagement)

تعامل بیشتر کاربران با ویدئو مارکتینگ

نکته‌ای که باید توجه داشت، این است که برند شما تنها یک نام نیست، شما باید آن برند خود را وارد دنیای واقعی کنید. ویدئو، محتوایی است که به شما کمک می‌کند برند خود را به صورت واقعی‌تری معرفی کنید. در واقع، ویدئو مارکتینگ، راوی داستان برند شما است. مردم نیز با داستان ارتباط بیشتری برقرار می‌کنند؛ زیرا داستان‌سرایی می‌تواند احساسات مخاطب را تحت تاثیر قرار دهد. همچنین، وجود تصاویر جذاب، موسیقی، لحن صدا و … در ویدئو، تاثیرگذاری آن را افزایش می‌دهد.

 

امروزه، مردم نسبت به قبل مشغله‌های بیشتر و زمان کمتری برای مطالعه توضیحات طولانی محصولات دارند. بنابراین، ویدئو بهترین راه معرفی محصولات به مخاطبان و جلب توجه آن‌ها است. حتی تنبل‌ترین کاربران هم با ویدئو ارتباط برقرار می‌کنند. بنابراین، هنگام برنامه‌ریزی‌ پست‌های بلاگ و شبکه‌های اجتماعی، حتماً ویدئو را در نظر داشته باشید؛ زیرا تمایل مخاطبان به برقراری ارتباط، کامنت گذاشتن و به اشتراک‌گذاری ویدئوها، 10 برابر سایر محتواها است. حتی وجود ویدئو در ایمیل‌ها نیز باعث افزایش دو برابری نرخ کلیک می‌شود و منجر به بهبود ایمیل مارکتینگ نیز می‌شود.

 

 

2- ویدئو مارکتینگ، باعث افزایش نرخ تبدیل و افزایش میزان فروش می‌شود. (Video Boosts Conversions and Sales)

ویدئوها باعث افزایش فروش می‌شود

حقیقت غیرقابل انکاری که درباره محتوای ویدئویی وجود دارد، این است که به طرز شگفت‌انگیزی باعث افزایش میزان فروش می‌شود. همچنین، تجربه ثابت کرده است که اضافه کردن ویدئو در صفحه فرود محصول، باعث افزایش 80 درصدی نرخ تبدیل (conversion rate) می‌شود. فرقی ندارد که ویدئوی شما در چه طبقه‌‌بندی قرار می‌گیرد، در هر صورت، باعث افزایش نرخ تبدیل می‌شود. بر اساس گزارش Social Media Today، حدود 90 درصد از مصرف‌کنندگان ادعا می‌کنند که تماشای یک ویدئو از محصول به آن‌ها کمک می‌کند تا درباره خرید تصمیم‌گیری کنند. طبیعتاً هرچه تعداد مخاطبان بیشتری به مشتری تبدیل می‌شوند، میزان فروش نیز بیشتر می‌شود. مطالعات Wyzowl نشان داده است که 74 درصد از کاربرانی که یک ویدئوی توضیحی درباره محصول تماشا می‌کنند، آن محصول را خریداری می‌کنند.

 

از آنجایی که قوی‌ترین حس انسان، حس بینایی است و اغلب اطلاعاتی که وارد مغز انسان می‌شوند، بصری هستند، این اعداد و ارقام خیلی عجیب به نظر نمی‌رسند. اما نکته مهم این است که از چنین فرصتی به خوبی استفاده کرد. در صورتی که تاثیر یک عکس، به اندازه 1000 کلمه باشد، تصور کنید که تاثیر ویدئو، چقدر است؟

 

 

 

3- ویدئوها منجر به بهبود سئوی وب‌سایت شما می‌شود. (Improved SEO)

 

بدون شک، استفاده از ویدئو در بازاریابی محتوا منجر به بهبود سئو می‌شود و ما در خدمات سئو که ارائه میکنیم حتما از ویدئو نیز استفاده میکنیم به طور کلی، موتورهای جستجو، ویدئوها را به عنوان محتواهای باارزش و باکیفیت تلقی می‌کنند. تماشای ویدئوها باعث می‌شود تا کاربران زمان بیشتری را در وب‌سایت شما سپری کنند. هرچه زمان صرف‌شده در وب‌سایت بیشتر باشد، اعتماد گوگل و سایر موتورهای جستجو به وب‌سایت شما نیز بیشتر می‌شود. بر اساس آمار منتشر شده توسط ComScore، در صورتی که در وب‌سایت خود، ویدئو داشته باشید، احتمال ظهور وب‌سایت شما در صفحه اول گوگل، 53 برابر می‌شود. همچنین، وب‌سایت‌هایی که دارای ویدئو هستند، افزایش 41 درصدی ترافیک ارگانیک را نسبت به سایر وب‌سایت‌ها تجربه کرده‌اند. این آمار، اهمیت ویدئو مارکتینگ در سئو را به خوبی نمایش می‌دهد.

ویدئو مارکتینگ باعث افزایش ROI می‌شود. (Video Shows Great ROI)

 

مدیااد، به شما کمک می‌کند تا کمپین‌های تبلیغاتی کسب‌وکار خود را در معتبرترین وب‌سایت‌های ایرانی اجرا کنید و برند خود را در مقابل چشم مخاطبان هدفتان قرار دهید و فروش خود را چندین برابر کنید.

با وجود اینکه تولید ویدئو، کار ساده و کم‌هزینه‌ای نیست، اما 83 درصد از کسب‌وکارها می‌گویند که تولید و انتشار ویدئو، نرخ بازگشت سرمایه بالایی برایشان ایجاد کرده است؛ زیرا چندین برابر آنچه هزینه کرده‌اند را از طریق ویدئو مارکتینگ بدست می‌آورند. حال هرچه میزان بودجه صرف‌شده برای ویدئو مارکتینگ کمتر باشد، اما تاثیرگذاری خوبی در کاربران ایجاد کند، نرخ ROI بالاتری بدست می‌آورد.

 

از آن جایی که علم همواره در حال پیشرفت است، موبایل‌ها و ابزارهای آنلاینی که برای تولید و ویرایش ویدئوها وجود دارند نیز پیشرفته‌تر می‌شوند که می‌توان با استفاده از آن‌ها و با صرف هزینه کمتر، ویدئوهای خوبی تولید کرد. همانطور که در بخش‌های قبل هم اشاره شد، ویدئو مارکتینگ انواع مختلفی دارد و همیشه نیازی به صرف هزینه زیاد برای تجهیزات تولید ویدئو نیست، بلکه این، محتوای ویدئو است که باعث تاثیرگذاری و موفقیت آن می‌شود. حتماً خودتان نیز با ویدئوهایی روبرو شده‌اید که حرفه‌ای نبوده‌اند و حتی با دوربین موبایل ضبط شده‌اند، اما مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته و به صورت ویروسی بین مردم به اشتراک گذاشته شده‌اند. بنابراین، در صورتی که بتوانید ویدئوهای تاثیرگذار با هزینه کمتری تولید کنید، نرخ بازگشت سرمایه بیشتری نیز بدست می‌آورید.

 

4- ویدئو مارکتینگ برای برند شما اعتماد ایجاد می‌کند. (Video Builds Trust)

افزایش اعتماد با ویدئو مارکتینگ

کاربران با محتواهایی ارتباط برقرار می‌کنند که اعتمادشان را جلب می‌کند. به طور کلی، ایجاد اعتماد، شرط اساسی برای افزایش میزان فروش است و باید به صورت یک هدف جدی توسط کسب‌وکارها دنبال شود. ایده اصلی بازاریابی محتوا، جلب اعتماد مخاطبان و برقراری ارتباط طولانی‌مدت با مخاطب است. به منظور جالب اعتماد مخاطبان، هدف نهایی خود که افزایش فروش است را برای مدتی متوقف کنید و به این فکر کنید که چگونه می‌توانید اطلاعات مفید و جالبی را در اختیار مخاطبین قرار دهید. بهترین محتوای ممکن برای درگیر کردن مخاطبان و جلب اعتماد آن‌ها، ویدئو است.

 

در واقع، مخاطبان مایلند محصولات یا خدمات مورد نظر را به صورت واقعی ببینند و کاربرد آن را با چشم ببینند تا دید بهتری نسبت به محصولات بدست آورند و در نهایت، قانع به خرید آن محصول شوند. ویدئو مارکتینگ به آن‌ها کمک می‌کند تا اطلاعات مورد نیاز درباره محصول و برند را به صورت ساده بدست آورند و به آن اعتماد کنند. هدایت مستقیم کاربران به صفحه خرید، بدون دادن اطلاعات مفید درباره محصول، به ندرت باعث اعتماد مخاطب و تبدیل او به مشتری می‌شود. ویدئو مارکتینگ، بهترین راه برای ایجاد حس اعتماد در مخاطب است و در دنیای بازاریابی مدرن، یک ضرورت محسوب می‌شود. جالب است بدانید که 57 درصد از مصرف‌کنندگان می‌گویند که تماشای ویدئوهای محصول مورد نظر، تصمیم آن‌ها برای خرید آنلاین را قطعی‌تر می‌کند.

 

 

5- ویدئو مارکتینگ موفق، شما را منحصر به فرد می‌کند. (video make you unique)

منحصر به فرد بودن با ویدئو مارکتینگ

آیا می‌خواهید از سایر برندها متمایز باشید؟ منحصر به فرد بودن، نکته قابل توجهی در افزایش میزان فروش است که با تولید و انتشار ویدئوهای باکیفیت امکان‌پذیر خواهد شد. در واقع، ویدئو مارکتینگ می‌تواند منحصر به فرد شما را تضمین کند، اما تولید ویدئوهای باکیفیت و متمایز از رقبا نیز به تلاش بیشتری نیاز دارد. هیچگاه فراموش نکنید که ویدئوهایی که تولید می‌کنید، نماینده‌ای از برند شما هستند؛ بنابراین، باید به اندازه کافی تاثیرگذار باشد. استفاده از داستان‌سرایی جذاب و انتشار ویدئو در رسانه‌های مناسب، مهم‌ترین پارامترها در منحصر به فرد برند شما است.

 

منبع



:: بازدید از این مطلب : 230
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 آبان 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی سجادی

بر اساس تعریف فیلیپ کاتلر، مدیریت بازاریابی عبارت است از فرایند برنامه‌ریزی و اجرای پندار توزیع ایده، کالا و خدمات به قصد انجام مبادلاتی که به تأمین اهداف انفرادی و سازمانی منجر گردد. برخلاف استنباط سطحی رایج، که مفهوم بازاریابی را ایجاد تقاضا برای محصول می‌داند، بازاریابی به طیف وسیعی از فعالیت‌ها اطلاق می‌گردد که از تحقیقات بازاریابی، برنامه‌ریزی، اجرا و کنترل تقاضا تشکیل شده‌است. مدیر بازاریابی، در چارچوب برنامهٔ بازاریابی، در مورد بازارهای هدف، تولید کالای جدید، قیمت‌گذاری، کانال‌های توزیع کالا، ارتباطات، برندسازی و تبلیغات، فعالیت‌های لازم برای رسیدن به اهداف سازمانی را ساماندهی و هدایت می‌کند.[۳] همان‌طور که از تعریف برمی آید، بازاریابی امری ست که در جهت برنامه‌ریزی نحوه حضور در بازارهای هدفگیری شده برای محصولات/خدمات نقشی پررنگتر ایفا می‌کند. اما باید توجه داشته باشیم، امر برنامه‌ریزی کردن صرفاً نوشتن چند بند از وظایف و مشخص کردن زمان انجام آن‌ها نیست، بلکه وجود یک تیم اجرایی قوی در این زمینه بسیار مهم است. البته می‌توان به این نکته نیز اشاره کرد که وجود تیم‌هایی که میزان فاصله سازمان یا یک واحد خاص را با ارائه گزارش‌های دوره‌ای و مدیریتی مورد بررسی قرار می‌دهند نیز حائز اهمیت است. به روشنی از تعاریف بالا مشخص است، واحد بازاریابی کاری فراتر از فروش و جذب مشتری دارد؛ و این دو بخش کوچکی از کارهای عمده واحد بازاریابی محسوب می‌شود. لازم به ذکر است که دیجیتال مارکتینگ نیز در واقع استفاده درست از ابزار دیجیتال برای رسیدن به اهداف بازاریابی است. و در حال حاضر نسل ۴ و ۵ بازاریایی با ابزارهای دیجیتال ادغام شده است.

 

برخی از واژه‌های مرتبط

نیازها و خواسته‌ها: منشأ و رکن اساسی نظام بازاریابی، نیازها و خواسته‌های انسان است. هر محصولی زاییدهٔ نیازها و خواسته‌های بشر است.

محصول: عبارتند از چیزی که قادر به ارضای یک خواسته باشد.

نیاز: بیان‌کنندهٔ حالت محرومیت احساس شده در فرد است. نیاز شخص را به حرکت وامی‌دارد و به او جهت می‌دهد.

ارزش: میزان برآورده شدن نیاز به وسیلهٔ محصول.

خواسته: شکل برآورده ساختن نیاز است.

تقاضا: توانایی رفع خواسته است.

مبادله و بازار

بازاریابی از زمانی آغاز می‌شود که فرد می‌خواهد نیازها و خواسته‌هایش را از طریقی که آن را مبادله می‌گویند، ارضا کند و بازار عبارت است از محلی برای مبادلات بالقوه. در واقع بازاریابی به معنای کار کردن با بازار است.

 

 

بازاریابی دارای ۹ بخش است:

 

۱-بازارگرایی بایگانی‌شده در ۷ نوامبر ۲۰۱۹ توسط Wayback Machine ۲-بازارشناسی ۳-بازاریابی ۴-بازارسازی ۵-بازار گردی ۶-بازار سنجی ۷-بازار داری ۸-بازار گرمی ۹-بازار گردانی[۵]

 

وظایف مدیریت بازاریابی

شناسایی و ارزیابی عوامل محیط بازاریابی

شناسایی و تجزیه و تحلیل فرصت‌های بازار

بخش‌بندی بازار یا Segmentation

انتخاب بازار هدف یا Segment Selection

جایگاه‌یابی در بازار یا Positioning

طراحی و توسعه آمیزه بازار یا آمیخته بازار (آمیزه بازاریابی) "Marketing Mix" که به آن 4P یا 8P گفته می‌شود

تهیه، اجرا و کنترل برنامه‌های بازاریابی

افزایش آگاهی برند و بالا بردن سطح شناخت برند و تقویت برند

هدف‌گذاری بازارهای هدف برای فروش بالاتر محصولات

مدیریت محصول

یکی از موضوعات در مدیریت محصول، موضع‌یابی است. تمام محصولات در بازار دارای موضع و جایگاه خاصی هستند. موضع و جایگاه محصول عبارتند از نحوهٔ ادراک مصرف‌کنندگان ازآن محصول در مقایسه با ادراک آن‌ها از محصولات رقیب.

 

مدیریت چرخه عمر محصول

به روشی که مدیران بازرگانی برای جانشینی محصولات با استفاده از چرخهٔ عمر محصولات به کار می‌بندند مدیریت چرخه عمر محصول می‌گویند.[۶]

 

منحنی عمر محصول

 

محصولات دارای منحنی عمر خاصی هستند.[۷] در منحنی عمر محصول، مراحلی که محصول جدید در بازار طی می‌کند نشان داده می‌شود. مراحل منحنی رشد

چرخه عمر محصول

مرحلهٔ معرفی

مرحلهٔ رشد

مرحلهٔ بلوغ

مرحلهٔ افول

مرحلهٔ معرفی یا Market Introduction Stage

در این مرحله محصول برای نخستین بار به بازار عرضه می‌شود، فروش به کندی افزایش می‌یابد و سودی وجود ندارد. علت کندی افزایش فروش، ناآشنایی مصرف‌کنندگان با محصول و علت عدم سود، هزینه‌های زیاد بازاریابی و سرمایه‌گذاری است.

 

مرحلهٔ رشد یا Growth Stage

در این مرحله قیمت تمام شدهٔ محصول به‌دلیل افزایش مقیاس تولید کاهش می‌یابد،[۶] حجم فروش به‌سرعت افزایش می‌یابد، در ابتدا سوددهی کم‌کم افزایش می‌یابد، آگاهی عمومی بالا می‌رود، رقابت با حضور بازیگران جدید افزایش می‌یابد.[۸] و نهایتاً به‌دلیل افزایش رقابت شاهد کاهش قیمت خواهیم بود.

 

مرحلهٔ بلوغ یا Maturity Stage

در این مرحله هزینه‌های محصول تحت تأثیر افزایش حجم تولید و همچنین تحت اثر تجربه یا (به انگلیسی: The Experience Curve) کاهش می‌یابد، فروش به بالاترین حد خود رسیده و بازار به مرحلهٔ اشباع می‌رسد و شاهد ورود رقبای جدید به بازار هستیم و همچنین تحت تأثیر وجود محصولات رقابتی زیاد، قیمت تمایل به کاهش پیدا می‌کند. در این مرحله از طریق تمایز برند و تنوع تولید (به انگلیسی: Diversification) شاهد حفظ با افزایش سهم از بازار خواهیم بود و در نهایت سود شرکت کاهش می‌یابد.

 

مرحلهٔ افول یا Saturation and Decline Stage

در این مرحلهٔ فروش، قیمت و سودآوری کاهش یافته و سودآوری در این مرحله از افزایش فروش با اهمیت‌تر می‌شود. این مرحله سرآغاز مرگ محصول می‌باشد.

 

منبع 



:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی سجادی

 

سئو یکی از مهم ترین کانال های دیجیتال مارکتینگ است که معمولاً در نخستین گام‌های آشنایی با موتورهای جستجو و مباحث مربوط به سئو، دو اصطلاح را زیاد می‌خوانید و می‌شنوید: سئو داخلی و سئو خارجی.

این درس به تعریف و توضیح این دو اصطلاح اختصاص یافته است. لازم به تأکید است که برای تکنیک‌های سئو داخلی و خارجی درس‌های جداگانه‌ای در نظر گرفته شده و خواهد شد. بنابراین درس حاضر، صرفاً به توضیح چهار نکته‌ی کلیدی محدود شده است. لازم است که بدانید در صورت کسب و کار شما نیاز به انجام پروژه سئو دارد با ما تماس بگیرید.

 

 

سئو داخلی و سئو خارجی و تفاوت سئو داخلی با سئو خارجی

 

آیا فهرست معتبری از فاکتورهای مهم در سئو وجود دارد؟

طبقه‌بندی فاکتورها و تکنیک‌های سئو

تعریف سئو داخلی سایت

تعریف سئو خارجی سایت

آیا فهرست معتبری از فاکتورهای مهم در سئو وجود دارد؟

کافی است با عبارت SEO Ranking Factors در گوگل جستجو کنید تا ده‌ها هزار مطلب و نوشته در این زمینه پیدا کنید (مثلاً فهرست Backlinko).

 

همان‌طور که در تاریخچه سئو و موتورهای جستجو توضیح دادیم، الگوریتم‌های جستجو، خصوصاً موتور جستجوی گوگل، به تدریج از شکل ساده‌ی مکانیکی (در حد بررسی کلمات کلیدی) به الگوهای بسیار پیچیده‌ی هوشمند و تطبیق‌پذیر رسیده‌اند.

 

به این معنا که کسی که به سراغ جستجو با گوگل می‌رود، با یک ماشین یادگیرنده‌ی قدرتمند رفته که با هر سرچ کاربران، نسبت به لحظه‌ی قبل، هوشمند‌تر می‌شود و خود را با شرایط محیطی جدید (شامل محتوای وب و نیازهای کاربران) بیشتر و بهتر تطبیق می‌دهد.

https://sadeghsb1.livejournal.com/profile

 

طبقه‌بندی فاکتورها و تکنیک‌های سئو

با توجه به تعداد و تنوع فاکتورهایی که به نظر می‌رسد در سئو مهم هستند، لازم است که آن‌ها را طبقه‌بندی کنیم تا استفاده از این فاکتورها و به‌کارگیری‌شان ساده‌تر باشد.

 

این نوع طبقه‌بندی‌ها کاملاً سلیقه‌ای هستند و شما هم بسته به تجربه‌ی خود می‌توانید طبقه‌بندی مناسبی را طراحی کنید و به‌کار بگیرید.

 

 

مثلاً ما در متمم دو نوع طبقه‌بندی داریم:

 

فاکتورهای ساختاری در مقابل فاکتورهای محتوایی (که طبیعتاً بر اساس آن‌ها، تکنیک‌های ساختاری و تکنیک‌های محتوایی هم شکل می‌گیرند).

فاکتورهای سئوی تولید محتوا در مقابل فاکتورهای سئوی بازسازی و بازآفرینی محتوا (که این‌ها هم طبیعتاً تکنیک‌های خودشان را به همراه می‌آورند).

اما در میان انواع دسته‌بندی‌های قابل تصور، یکی از رایج‌ترین و شناخته‌شده‌ترین دسته‌بندی‌ها، تقسیم اصول و تکنیک‌های سئو به دو دسته‌ی سئو داخلی (On-page SEO) و سئو خارجی (Off-page SEO) است که در ادامه هر یک را به صورت بسیار مختصر تعریف می‌کنیم (+/+).

 

تعریف سئو داخلی

سئو داخلی را به زبان ساده می‌توان به این صورت تعریف کرد:

 

وقتی از سئوی داخلی یا On-page SEO حرف می‌زنیم، منظورمان کار کردن روی همه‌ی اصول، ابزارها و تکنیک‌ها در وب‌سایت خودمان است؛ یعنی جاهایی که اختیار و کنترل کامل روی آن‌ها داریم.

 

پس مثلاً وقتی روی عنوان اصلی مطلب و عناوین فرعی، کلمات کلیدی به‌کار رفته در متن، لینک سازی داخلی، آدرس URL، ساختن یک سنگ زیربنا (Cornerstone)، افزایش سرعت سایت و یا کاهش بانس ریت وقت می‌گذارید، مشغول بهینه سازی داخلی سایت یا On-page SEO هستید.

 

تعریف سئو خارجی

 

احتمالاً با توضیحاتی که درباره‌ی سئو داخلی سایت ارائه شد، تعریف سئو خارجی سایت را حدس می‌زنید:

 

وقتی از سئوی خارجی یا Off-page SEO حرف می‌زنیم، منظورمان تلاش و تمرکز بر روی وضعیت محتوا و سایت ما از نگاه دیگران است؛ یعنی جاهایی که معمولاً اختیار و کنترل کامل روی آن‌ها نداریم.

 

اگر در تعدادی از شبکه های اجتماعی اکانت ساخته‌اید و می‌خواهید با استفاده از الگوی هاب و اسپوک (قطب و اقمار) ترافیک را از جاهای دیگر به وب‌سایت خود بیاورید و از طرفی، به گوگل هم نشان دهید که در فضاهای دیگر هم سایت و مطلب شما اشاره شده، می‌توانید این فعالیت‌ها را بخشی از سئوی خارجی تلقی کنید.

 

هم‌چنین اگر در وبلاگ و سایت‌های دیگران کامنت می‌گذارید و به مطالب خودتان لینک می‌دهید؛ یا مطالبی را به عنوان مهمان در وبلاگ دوستان‌تان منتشر می‌کنید (تا به صورت مستقیم و غیرمستقیم به نوشته‌هایتان اشاره شود)، باز هم در حال بهینه سازی سایت با تکنیک‌های سئو خارجی هستید.

 

توجه داشته باشید که تفاوت سئو داخلی و سئوی خارجی صرفاً در این است که تلاش‌ها در کدام قلمرو (داخل سایت یا بیرون آن) انجام می‌شود. اما در نهایت، همه‌ی آن‌ها از جنس بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو هستند.

 

بنابراین، با وجودی که حرف زدن از تأثیر نسبی این دو دسته تکنیک، منطقی و قابل درک است، اما باید همواره به خاطر داشته باشیم که سئو داخلی و سئو خارجی مکمل یکدیگر هستند و موتورهای جستجو چنین تفکیکی را قائل نیستند و این بحث، صرفاُ یک طبقه بندی است.

 

من صادق باقری هستم از لینک زیر وارد سایت شوید : 

https://sadeghbagheri.ir/

 

همان‌طور که در ابتدای درس اشاره شده، این مطلب صرفاً در حد معرفی دو اصطلاح سئو داخلی و سئو خارجی بود و قرار نبوده در آن، به جزئیات تکنیکی بپردازیم. تکنیکهای سئو داخلی و خارجی در درس‌های مستقل، مطرح شده و در آینده نیز تکمیل‌ خواهد شد.

 

 

اگر دیدگاهی مطرح می‌کنید، بر اساس قوانین کامنت‌گذاری، وارد جزئیات تکنیکی که به درس‌های آتی مربوط هستند نشوید و نکات کلی‌تر را مطرح کنید.

همواره به تجربیات خودتان (و نه مطالب پراکنده در وب) ارجاع بدهید و مشخصاً بگویید که در کدام سایت و سئوی کدام مطلب، چه کاری انجام داده‌اید و چه نتیجه‌ای گرفته‌اید.

 

منبع : متمم



:: بازدید از این مطلب : 262
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی سجادی
نخستین ایمیل توسط رِی تاملینسون ارسال شد. برخی این اتفاق را مربوط به سال 1971 و برخی سال 1978 می‌دانند. به هر حال ایمیل، ارتباطات را وارد مرحله مدرن کرد. نخستین ایمیل، حاوی پیغام خاصی نبود؛ شامل تعدادی عدد و حروف که بیشتر شبیه یک رمز عبور بود. اما همین چند کاراکتر نافهموم تاریخ‌ساز شد.
این ایمیل از کامپیوتری به کامپیوتر دیگر ارسال شد. مسیر ارسال آن، از طریق شبکه‌ای پیچیده بود که با اینترنت امروزی تفاوت زیادی داشت. تاملینسون همچنین نماد @ را که در همه آدرس‌های ایمیل استفاده می‌شود برای نخستین بار معرفی و استفاده کرد.
سال‌ها بعد، گَری تِرک که مدیر بازاریابی یک شرکت تجهیزات دیجیتال بود، نخستین ایمیل تبلیغاتی را ارسال کرد. او یک ایمیل را به لیستی از آدرس‌های ایمیل ارسال کرد. اینچنین بود که ایمیل مارکتینگ به وجود آمد. در لیست تِرک فقط چند صد ایمیل وجود داشت، اما همین مقدار کافی بود تا لقب «پدر هرز نامه» را به او بدهند.
امروزه ایمیل مارکتینگ بسیار پر کاربرد است و یکی از ابزارهای بازاریابی دیجیتال شده است. البته هنور بخش زیادی از این ایمیل‌ها شبیه هرزنامه به نظر می‌رسند. اما در ثأثیر گذار بودن یک ایمیل با ساختار مناسب، هیچ شکی نیست.
ایمیل مارکتینگ، به شما کمک تا با مخاطبانتان در تماس باشید، با افزایش محبوبیت برند، فروشتان را بیشتر کنید. با ایمیل کارهای زیادی می‌توانید انجام دهید؛ از فروش محصولات گرفته تا انتشار اخبار.
 
 
به طور کلی، ایمیل مارکتینگ (email marketing)به منظور معرفی و ترویج یک محصول یا سرویس استفاده می‌شود. اما استفاده درست‌تر از آن، برای ایجاد یک رابطه خوب با مشتریان است. ایمیل مارکتینگ بخشی از اینترنت مارکتینگ است.
ایمیل‌های تبلیغاتی که همه ما دریافت می‌کنیم و عموماً در بخش هرزنامه ذخیره می‌شوند، بدترین نوع ایمیل مارکتینگ هستند. در این موارد معمولاً فرد یا شرکتی، لیست ایمیل می‌خرد و یک ایمیل را به همه اعضای آن لیست ارسال می‌کند. چنین ایمیل‌هایی که اغلب مضمونی شامل خریدن یک محصول با قیمت مناسب است، هرگز عملکرد خوبی ندارد. عملکرد خوب را که کنار بگذاریم، ایمیل مارکتینگ را کاری بی‌ارزش و آزار دهنده جلوه می‌دهند.
اما ایمیل مارکتینگ، با تعریف و عملکرد درست، به حفظ کاربران و مشتریان کمک می‌کند. آن‌ها را از فرصت‌های خوب -که بسته به نوع کسب و کار متفاوت است- آگاه می‌کند. ایمیل مارکتینگ، به مشتری خدمات ارائه می‌دهد، نه اینکه باعث آزار او شود! مشتری خودش باید بخواهد که ایمیل‌های ارسالی را مشاهده کند.
شرکت های بزرگ ارائه دهنده سرویس ایمیل مارکتینگ شامل mailchimp و sendinblue , ptinmonster. و ...
ایمیل مارکتینگ می‌تواند شخصی‌سازی شود
می‌توان خدمات خاصی را با ایمیل مارکتینگ به مشتریان دائمی و کاربران ویژه ارائه داد. به عنوان مثال، فروش ویژه محصولات را در مرحله اول فقط به مشتریان دائمی خود اطلاع دهید. در این حالت مشتری به جای اینکه از دریافت ایمیل از سوی شما عصبی شود، همیشه منتظر دریافت ایمیلی از شما خواهد بود. همچنین می‌توانید در روز تولد مشتریان، خدماتی خاص یا تخفیف ویژه‌ای برای او در نظر بگیرید. به عنوان مثال، این شرایط را در بگیرید که رستوران مورد علاقه‌تان در روز تولدتان 50% تخفیف برای شما در نظر بگیرد. چنین اقداماتی رابطه خوبی با مشتری ایجاد خواهند کرد. این بهترین اتفاق برای هر کسب و کاری است! فروش بیشتر و رضایت مشتری.
در بهترین حالت ایمیل مارکتینگ، لیست ایمیل‌ها توسط خود مشتریان کامل می‌شود. وقتی مشتری خودش درخواست دریافت ایمیل می‌دهد، به ایمیل‌های ارسالی بی‌توجه نخواهد بود. یک لیست کوتاه از ایمیل چنین مشتریانی، ارزشی به مراتب بیشتر از یک لیست آماده خریداری شده خواهد داشت. این نکته را فراموش نکنید که ایمیل‌های ارسالی را طوری طراحی کنید که در تلفن همراه هم به درستی نمایش داده شوند. چرا که درصد بالای از ایمیل‌ها در تلفن‌های همراه باز می‌شوند.
ایمیل مارکتینگ خوب یا بد
مهم‌ترین مزایای ایمیل مارکتینگ، هزینه و سادگی است. به نسبت روش‌های دیگر بازاریابی، ایمیل مارکتینگ بسیار کم هزینه است. همچنین به سادگی می‌توان این سبک از بازاریابی را راه‌اندازی و شخصی‌سازی کرد. از مشاغل کوچک گرفته تا شرکت‌های بزرگ، ایمیل مارکتینگ برای همه قابل استفاده و مفید است.
ایمیل مارکتینگ هنوز نتیجه می‌دهد؟
وقتی می‌خواهید در مورد برند خود، مطابی را منتشر کنید یا اجناس خود را بفروشید، ایمیل مارکتینگ یکی از ارزان‌ترین راه‌هاست که اتفاقاً تأثیر گذار نیز هست.
در واقع، در سال 2015 تحقیقاتی که توسط DMA انجام شد ثابت کرد که هر 1 دلاری که برای ایمیل مارکتینگ هزینه می‌شود، میانگین 38 دلار بازده سرمایه‌گذاری خواهد داشت. وقتی یک خریدار قصد خرید چیزی را دارد، در صندوق ایمیل‌هایش به دنبال فروشگاه‌های مورد علاقه‌اش می‌گردد. اما مشخص بودن در میان انبوهی از ایمیل‌ها نیز کار همیشه ساده‌ای نیست.
با توجه به رشد روزافزون بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی، ایمیل مارکتینگ همچنان گزینه مناسبی است. گزارشی که ارائه می‌شود، نتیجه تحقیقاتی است که توسط HostPapa انجام شده است:
– در بین کاربران اینترنت، 94% از ایمیل و تنها 61% از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند.
– 75% از کاربران بالغ اینترنت اعلام کرده‌اند که ایمیل مارکتینگ را به روش‌های دیگر بازاریابی ترجیح می‌دهند.
– قابل ثبت نام بودن، ایمیل مارکتینگ را با رضایت کاربر همراه می‌کند.
– ایمیل مارکتینگ اجازه هدف قرار دادن مشتریان بر اساس جمعیت شناسی را با معیارهایی مثل سن، درآمد و … می‌دهد.
– در ایمیل مارکتینگ، برای قالب بندی کردن شخصی سازی زیاد خواهید داشت. در شبکه‌های اجتماعی شخصی سازی به اندازه ایمیل وجود ندارد.
– امکان ارائه گزارش و تجزیه و تحلیل‌های متنوعی را به شما می‌دهد. مثل نرخ کلیک، نرخ باز کردن و…
ایمیل مارکتینگ اینباکس
چطور یک لیست ایمیل داشته باشیم؟
بیشترین بازده سرمایه‌گذاری وقتی ایجاد می‌شود که لیست مناسبی از مخاطبین داشته باشید. این لیست باید شامل کسانی باشد که می‌خواهند ایمیل‌های شما را ببینند یا حتی خودشان انتخاب کردند که از شما ایمیل دریافت کنند. ایجاد یک لیست مناسب از ایمیل‌ها برای شروع کار بهترین کمک است.
راه‌های زیادی برای پیدا کردن ایمیل‌های مورد نظر وجود دارد. چند نمونه مناسب از این راه‌ها را مرور می‌کنیم.
روی سایت یک فرم ثبت نام قرار دهید. کاربرانی هستند که وارد سایت شما می‌شوند و از آنچه می‌بینند خوششان می‌آید. چنین کاربرانی احتمالاً دوست دارند که از اخبار مربوط به برند شما آگاه شوند. یک فرم برای آگاهی کاربران از بخش اخبار طراحی کنید. خوب است که این فرم در اولین مراجعه کاربر، به صورت پاپ‌آپ نمایش داده شود.
از یک برگه ثبت نام مناسب استفاده کنید. می‌توانید از ایمیل مارکتینگ برای اطلاع رسانی از هر چه در فروشگاهتان موجود شده یا رویدادی که قصد برگذاری‌اش را دارید استفاده کنید. وقتی که افراد علاقمند به کار شما اطرافتان باشند، جایی برایشان در نظر بگیرید که با عضویت در آن بخش بتوانند اطلاعات بیشتری دریافت کنند.
 
 
شبکه‌های اجتماعی
فرم ثبت نام را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید. اگر لیست آدرس ایمیل زیادی ندارید اما در شبکه‌های اجتماعی مخاطبان زیادی دارید، این کار به شما کمک بزرگی خواهد کرد.
در صورتی که تعدادی مخاطلب برای ایمیل‌هایتان دارید و قصد افزایش مخاطبانتان را دارید، می‌توانید از این راه‌ها استفاده کنید:
– محتوای جدیدی را اضافه کنید یا تخفیف در نظر بگیرید. همچنین تعیین مسابقه‌ای همراه با جایزه نتیجه خوبی خواهد داشت. در نظر گرفتن جایزه برای برخی از مشترکین یا دادن کد تخفیف به اولین مشترکین نیز راه مناسبی است.
– ایمیل‌هایتان را طوری طراحی کنید که خود کاربران هم منتشرشان کنند. وقتی ایمیل‌هایی با ظاهر زیبا و محتوای مناسب طراحی کنید، کاربران هم آن‌ها را منتشر می‌کنند.
لیست ایمیل
آیا می‌توان لیست ایمیل خرید؟
بله، شما می‌توانید یک لیست ایمیل خریداری کنید. اما به هیچ عنوان این کار را پیشنهاد نمی‌کنیم. حتی بسیاری از برنامه‌های واسطه مربوط به ایمیل مارکتینگ، اجازه استفاده از لیست ایمیل خریداری شده را نمی‌دهند.
لیست‌های خریداری شده، به هیچ عنوان تأثیر مثبتی ایجاد نمی‌کنند. اگر ایمیل‌ها را به چنین لیستی ارسال کنید، بیشتر افراد لیست، ایمیل شما را به عنوان هرزنامه خواهند دریافت خواهند کرد. برخی از فیلترهای مشخص کردن هرزنامه، در صورتی که شخصی آن ایمیل را به عنوان هرزنامه علامت گذاری کند، برای افراد دیگر نیز آن را به عنوان هرزنامه دسته بندی می‌کنند.
به طور کلی با رعایت این سه قانون، احتمال قرار گرفتن در لیست هرزنامه را به کمترین مقدار ممکن می‌رسانید:
-از لیست‌های آماده ایمیل استفاده نکنید. این لیست‌ها برای فروش یا کرایه ارائه می‌شوند. چنین لیست‌هایی را به هیچ عنوان پیشنهاد نمی‌کنیم.
-از کاربران برای ارسال ایمیل اجازه بگیرید. هر شخصی که ایمیل‌های شما را دریافت می‌کند باید از قبل مجوز انجام این کار را به شما بدهد.
-باید حتماً گزینه لغو اشتراک را در ایمیل‌های ارسالی قرار دهید. با انجام این کار، اگر هم کاربری از دریافت ایمیل‌های شما منصرف شود، به جای علامت زدن به عنوان هرزنامه، از گزینه لغو اشتراک استفاده می‌کند.
ایمیل مارکتینگ یا شبکه‌های اجتماعی
مزیت اصلی ایمیل به نسبت شبکه‌های اجتماعی، دیده شدن ایمیل است. اینکه شما در شبکه‌های اجتماعی یک مطلب ارسال کنید، لزوماً به معنای دیده شدن آن توسط کاربران نیست. این احتمال وجود دارد که مطلب ارسالی شما حتی در صفحه اول شبکه‌های اجتماعی کاربرانتان نمایش داده نشود. اما یک ایمیل، تا وقتی که خوانده نشود، یا پاک نشود، در اینباکس کاربر باقی خواهد ماند. یعنی کاربر الزاماً ایمیل ارسالی را خواهد دید.
به صورت ایده‌آل، ایمیل مارکتینگ و شبکه‌های اجتماعی یکدیگر را کامل می‌کنند. اضافه کردن گزینه «انتشار روی شبکه‌های اجتماعی» در ایمیل‌های ارسالی، کار مناسبی برای افزایش مخاطب است. می‌توانید امکانی در نظر بگیرید که کاربران هنگام انتشار محتوای شما، نظر شخصی خودشان را به آن اضافه کنند. این کار باعث می‌شود دوستان و آشنایان یک مشتری، نظر کسی که به او اطمینان دارند را مشاهده کنند.
اگر ایمیل مارکتینگ را درست انجام دهید، درآمدتان را به صورت چشم‌گیر افزایش خواهد داد. با ایمیل مارکتینگ، کاربران بیشتر به وبسایت شما مراجعه می‌کنند. این نکات را برای بهبود اجرای ایمیل مارکتینگ در نظر بگیرید.
پنج نکته برای اجرای بهتر ایمیل مارکتینگ
نکته اول: لیست خودتان را بسازید. با این که پیش از این هم اشاره کردیم، ولی خرید لیست ایمیل اشتباه بزرگی است. ارسال ایمیل ناخواسته به مردم، شانس مشتری شدن آن‌ها را از بین می‌برد. همچنین احتمال تشخیص داده شدن ایمیل‌های شما به عنوان هرزنامه را افزایش می‌دهد.
نکته دوم: به قوانین CAM-SPAM پایبند باشید. قوانین اصلی از این قرارند؛ عنوان فریبنده و غیر واقعی تعیین نکنید. گزینه لغو اشتراک را در نظر بگیرید. نام و آدرس خود را در انتهای ایمیل قرار دهید.
نکته سوم: ایمیل‌ها را فقط به قصد فروش کالا استفاده نکنید. برای ایجاد ارتباط با مشتریان یا به اشتراک گذاشتن تجربیاتتان از آن استفاده کنید. نکات جالب را به مشتریان بگویید. اطلاعات بیشتری از خودتان و شرکتتان به مشتریان ارائه دهید.
نکته چهارم: حواستان به لیست ایمیل‌هایتان باشد! کسانی که در خبرنامه ایمیلی شما عضو شده‌اند، به شما اعتماد کرده‌اند و حداقل ایمیل و نام کامل خود را در اختیار شما قرار داده‌اند. فراموش نکنید که باید این اعتماد را با احترام پاسخ دهید.
نکته پنجم: اگر ایمیل‌هایی را به صورت خبرنامه منتشر می‌کنید، طبق برنامه پیش بروید. وقتی برنامه منظمی داشته باشید و به آن پایبند باشید، مشتری آن روز و ساعت را به یاد خواهد داشت و منتظر ایمیل شما خواهد بود.
اگر قصد اجرای ایمیل مارکتینگ برای کسب و کار خودتان را دارید، می‌توانید از دوره‌های آموزشی ایمیل مارکتینگ فرانش استفاده کنید.
قطعاً شما هم از بخش زیادی از ایمیل‌های تبلیغاتی کلافه شده‌اید. اما آن دسته از ایمیل‌ها که برای شما مناسب و کاربردی بودند چه مشخصاتی داشتند؟
منبع : فرانش


:: بازدید از این مطلب : 944
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی سجادی

در این مقاله از وبلاگ مدیااد به بررسی یکی دیگر از روش های بازاریابی آنلاین یا دیجیتال مارکتینگ به نام بازاریابی شبکه های اجتماعی می پردازیم و علاوه بر تعریف بازاریابی شبکه های اجتماعی، تکنیک های این نوع بازاریابی، مزیت ها و معایب بازاریابی شبکه های اجتماعی را مورد بررسی قرار می دهیم.

 

مفهوم بازاریابی شبکه های اجتماعی (SMM) چیست ؟

 

با توجه به گسترش فضای شبکه های اجتماعی و استفاده روزافزون از پلتفرم های مختلف شبکه های اجتماعی، مانند لینکدین، فیسبوک، اینستاگرام، توییتر و …، شاید بارها اصطلاح بازاریابی شبکه های اجتماعی به گوشتان خورده باشد که ما در این مقاله این عبارت را کامل تر برایتان توضیح می دهیم. بازاریابی شبکه های اجتماعی به عنوان مثال بازاریابی در لینکدین  یک مدل از بازاریابی اینترنتی است که در آن از شبکه های اجتماعی به عنوان ابزاری برای بازاریابی در فضای وب استفاده می شود، هدف از بازاریابی شبکه های اجتماعی تولید محتوایی است که کاربر آن را در رسانه های اجتماعی به منظور کمک برای شناساندن برند کسب و کار شما، منتشر می کند.از بزرگترین مزیت های این نوع بازاریابی می توان به این اشاره کرد که در این نوع بازاریابی، کسب و کارها در زمان بسیار کوتاهی می توانند به مشتریان جدیدی دست پیدا کنند.

 

یکی از اصلی ترین قسمت های بازاریابی شبکه های اجتماعی، بهینه سازی شبکه های اجتماعی(SMO) است. مانند بهینه سازی موتورهای جستجو(SEO)، بهینه سازی شبکه های اجتماعی یک استراتژی برای هدایت کردن کاربران جدید به سمت وب سایت ها است.که این کار به دو  روش انجام می شود یا از طریق اضافه کردن لینک های شبکه های اجتماعی به محتوا مانند RSS و یا از طریق افزایش فعالیت در شبکه های اجتماعی مانند تولید پست های توییتری، آپدیت کردن محتوای مقالات و …

 

با توجه به تعریف بازاریابی شبکه های اجتماعی، بهتر است به بررسی تکنیک های موثر در این نوع بازاریابی بپردازیم:

 

بازاریابی شبکه های اجتماعی

 

بهترین تکنیک ها برای بازاریابی در شبکه های اجتماعی

 

برای داشتن کمپین موفقی در شبکه های اجتماعی علاوه بر داشتن یک استراتژی مناسب شبکه های اجتماعی، لازم است یک سری تکنیک هایی را در این زمینه در نظر داشته باشید که در ادامه به معرفی ۶ تکنیک موثر در شبکه های اجتماعی پرداخته ایم:

 

۱-اهداف خود را بیان کنید.

 

داشتن یک برنامه کامل و هدفمند از هدف موردنظرتان در استفاده از شبکه های اجتماعی بسیار لازم است. با اینکار تمام تلاش های شما برای یک بازاریابی موفق درست انجام می شود و براساس سایت bloggingwizard اگر اهداف تان را بنویسید، حدود ۳۰ درصد به موفقیت شما در کسب و کارتان اضافه خواهد شد.

 

۲-مخاطبین هدفتان را شناسایی کنید

 

ارتباط داشتن با مشتریان یکی از اصلی ترین نیازهای بازاریابی است که برای این منظور لازم است که مشتریان خود را بشناسید، با کمک روش های زیر می توانید به مخاطبین هدفتان نزدیک شوید و آنها را بشناسید:

 

 موقعیت جغرافیایی مخاطبین را در نظر داشته باشید.

در تالارهای گفتگو با مخاطبین خود مکالمه داشته باشید.

 

به کامنت های بلاگ ها پاسخ دهید و در بلاگ هایی که مخاطبین هدفتان به شما نزدیک است کامنت بگذارید.

 

تمام کامنت ها و سوالات را در شبکه های اجتماعی پاسخ دهید.

 

از ابزارهای آنالیز شبکه های اجتماعی برای گرفتن بازخورد استفاده کنید.

 

۳-از کارهایی که رقیبانتان میکند با خبر باشید.

 

قبل از آنکه بخواهید برای شبکه های اجتماعی تولید محتوا کنید بهتر است بدانید که رقیبانتان مشغول چه کاری هستند. در نظر داشتن اینکه رقیبان شما کجا هستند این دید را به شما می دهد که بتوانید استراتژی مناسب برای بازاریابی شبکه های اجتماعی تان داشته باشید.ولی هدف در اینجا این نیست که ایده رقیبان تان را بدزدید و یا کپی کنید بلکه از آنها در بهبود استراتژی تان کمک بگیرید.

 

۴-برای داشتن محتوای مناسب برنامه ریزی داشته باشید.

 

بازاریابی شبکه های اجتماعی حول داشتن محتوای مناسب می چرخد، به همین دلیل شما باید ایده ی عالی برای منتشر کردن مطالب بر اساس نیاز کسب و کارتان را داشته باشید. محتوای شما نباید نه خیلی جنبه تبلیغاتی داشته باشد و نه خیلی غیر مرتبط با برند تان باشد چون در این صورت تعداد کسانی که شما را آنفالو میکنند بیشتر خواهد شد. با توجه به تکنیک های شبکه های اجتماعی  سال ۲۰۱۹، محتوایی ویدیویی و محتوایی که خود کاربران تولید می کنند بسیار مورد توجه کاربران خواهد بود.

 

۵-در نظر داشتن زمان مناسب برای تولید پست ها

 

انتشار به موقع پست ها در شبکه های اجتماعی میتواند حس اعتماد و احترام به کاربران دهد. پس باید به این آگاهی برسید که چه زمانی برای انتشار پست در شبکه های اجتماعی  مناسب است که بتوانید با کاربران تعامل داشته باشید.

 

۶-آنالیز و تحلیل کاربران

 

پس از ایجاد استراتژی مناسب بازاریابی در شبکه های اجتماعی، برای موفق شدن کمپین هایتان در شبکه های اجتماعی بهتر است از ابزارهای تحلیلی برای آنالیز استراتژی تان استفاده کنید که راحت تر بتوانید بازاریابی تان را بهبود دهید.

 

مزیت بازاریابی شبکه های اجتماعی

 

مزیت های استفاده از بازاریابی شبکه های اجتماعی

 

مزیت های شبکه های اجتماعی میتواند به روش های مختلفی تعریف شود آن هم به این دلیل است که اهمیت آن از زوایای مختلفی مورد بررسی قرار میگیرد. در ادامه چندین مزیتی که شما از بازاریابی شبکه های اجتماعی برای برندتان انتظار دارید را برایتان آورده ایم:

 

داشتن مخاطبین هدفمند

دسترسی مستقیم به مخاطبین

 

افزایش آگاهی از برند

 

هزینه پایین اجرا

 

افزایش فروش وسرنخ

 

ایجاد ارتباط با افراد مختلف

 

معایب بازاریابی شبکه های اجتماعی در ایران

 

با توجه به نداشتن محدودیت در استفاده از انواع کانال های شبکه اجتماعی در تمام دنیا، این نوع بازاریابی بسیار رایجتر از قبل مورد توجه قرار گرفته است ولی در ایران به دلیل داشتن محدودیت هایی در استفاده از بعضی کانال های شبکه های اجتماعی  مانند فیسبوک، توییتر، هنوز بازاریابی در شبکه های اجتماعی در ایران به درستی انجام نمی شود و شاید به همین دلیل است که کسب و کارها برای به دست آوردن درآمد از فضای آنلاین به تبلیغات آنلاین مانند تبلیغات همسان، تبلیغات بنری، تبلیغات نمایشی و … روی می آورند.

منبع : مدیااد 

 



:: بازدید از این مطلب : 262
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی سجادی

بازاریابی در لینکدین یا لینکدین مارکتینگ (LinkedIn Marketing) چگونه است؟ آیا شما به دنبال رونق کسب و کار خود، ایجاد ارتباط شغلی با شرکای احتمالی و یا ایجاد مشارکت استراتژیک با همکاران خود هستید؟ شبکه اجتماعی لینکدین می تواند برند شما را به بیش از ۶۰۰ میلیون متخصص در سراسر جهان معرفی کند. برای شروع آماده هستید؟ استراتژی بازاریابی در لینکدین یکی از بهترین گزینه‌های پیش روی شماست. در این مقاله نکات مهمی وجود دارد که شما را راهنمایی می‌کند که چگونه از لینکدین برای بازاریابی، جذب مخاطبان و رشد کسب و کارتان استفاده کنید. در این مطلب به سه محور اصلی موفقیت بازاریابی در لینکدین اشاره خواهیم کرد و پتانسیل لینکدین را در این زمینه بررسی می‌کنیم. اکثر متخصصان در مشاوره دیجیتال مارکتینگ خود به ابزاری همچون لینکدین خیلی توجه میکنند و سعی میکنند در برنامه بازاریابی دیجیتالشان از آن استفاده کنند.

 

در واقع بازاریابی در لینکدین به این معناست که ما از این شبکه اجتماعی استفاده کنیم که بتوانیم هر چه بیشتر به اهداف تعریف شده در استراتژی‌های فروش خود نزدیک‌تر شویم. بدون شک در دنیای امروز بازاریابی و تبلیغات صرف به فروش مستقیم محدود نمی‌شود. ابتدا باید با برقراری ارتباط، خلق ارزش و تولید محتوا بتوانید رابطه خودتان را با مخاطبان شکل دهید و سپس محصولات و خدمات‌تان را ارائه کنید.

 

ضمن اینکه چون کسب و کارها و مدیران ارشد در این شبکه اجتماعی حاضر هستند، در نتیجه می‌توانید متوجه نیازها و درخواست‌های آنها شوید و متناسب با خواسته مشتریان محصولات و خدمات خود را عرضه کنید. از سوی دیگر می‌توانید از فضای خوب و رایگان این سایت برای بازاریابی محتوایی استفاده کنید تا مشتریان بیش از پیش با محصولات و خدمات شما آشنا شوند.

ناگفته نماند لینکدین می‌تواند یکی از بهترین ابزارهای موجود برای تحقیق و بررسی، اطلاع از جدیدترین ترندهای بازاریابی، بررسی دقیق رقبا و رصد فعالیت آنها، تحقیقات بازار، نیازسنجی، مدیریت بحران و ارائه بهتر خدمات مشتریان باشد.

 

نکات مهم بازاریابی در لینکدین

لینکدین یکی از بهترین شبکه های اجتماعی در زمینه‌ی مشاغل و تخصص‌های حرفه‌ای است. این شبکه اجتماعی در ایران چندان شناخته شده نیست. با این حال افراد حرفه ای و صاحبان مشاغل زیادی در ایران هستند که با پتانسیل‌های این شبکه اجتماعی آشنا هستند. اما آنها نیز همچنان در استفاده‌ی حرفه ای از این ابزار با چالش‌های زیادی مواجه هستند و نتوانسته اند به حد کافی بهره لازم را از لینکدین ببرند. دلیل این امر عدم آگاهی کامل در استفاده از لینکدین در بازریابی دیجیتالی است.

 

اگر بخواهید برای‌ کسب‌وکار خود در لینکدین بازاریابی کنید، باید یک صفحه کمپانی برای آن بسازید. در صفحه لینکدین کمپانی خود صرفاً به دنبال فروش محصولات خود نباشید بلکه در آغاز، اولویت شما باید به دست آوردن تعداد follower بیشتر باشد و این کار تنها با تولید محتوای مفید و جذاب برای مخاطبان ممکن است

 

در اینجا به نکات مهم در بازاریابی با لینکدین اشاره می‌کنیم که می تواند در این راستا کمک حال شما باشد.

 

 سه فاکتور مهم لینکدین مارکتینگ

تجربه نشان داده است که به طور کلی برای موفقیت در بازایابی با شبکه اجتماعی لینکدین، سه عامل زیر تاثیر گذار خواهد بود و توجه به هر یک از آنها الزامی است:

 

داشتن استراتژی مناسب برای بازاریابی در لینکدین و ارزیابی آن

تولید محتوای مناسب در راستای استراتژی بازاریابی تعیین شده

آگاهی از امکانات لینکدین و روش صحیح استفاده از آنها

در ادامه به هریک از این سه عامل تعیین کننده خواهیم پرداخت.

 

بازاریابی در لینکدین

 استراتژی بازاریابی در لینکدین

طراحی یک استراتژی روشن در بازاریابی با لینکدین اولین گامی است که شما باید برای موفقیت بردارید. داشتن استراتژی بازاریابی یعنی بدانید دقیقا کجا هستید و قصد دارید به کجا برسید. در واقع استراتژی شما مثل نقشه راهی است که شما را به مقصد رهنمون می سازد. برای داشتن یک استراتژی مناسب باید به سوالاتی مثل پرسش‌های زیر پاسخ روشنی بدهید:

 

چه کسانی مخاطبان هدف شما هستند و به طور کلی هدف شما از فعالیت در لینکدین چیست؟

صنایع مرتبط با حرفه‌ی شما چیست؟

در چه بازه زمانی قرار است به چه میزان پیشرفت برسید؟

بودجه شما چقدر است و چقدر میخواهید برای بازاریابی در لینکدین هزینه کنید؟

پلن شما برای تعاملات سازنده در لینکدین چیست؟                                                                                                                                  بازاریابی در لینکدین

 تولید محتوای مناسب برای بازاریابی در لینکدین

حال که استراتژی شما مشخص شده است، باید به تولید محتوای مناسب برای شبکه لینکدین خود بیندیشید. اما محتوای مناسب برای لینکدین ویژگی هایی دارد که باید با آن آشنا باشید. محتوای پست‌هایی که شما منتشر می‌کنید بسیار حائز اهمیت است. لینکدین یک محیط حرفه ای است. محتوای شما باید جدی و رسمی باشد. در اینجا خبری از پست های طنز و خانوادگی نیست. محتوای شما کاربران را وادار به تعامل با شما خواهد کرد. بنابراین برای تولید محتوای مناسب باید به موارد زیر دقت کنید.

 

مخاطبان شما چه کسانی هستند و چه نیازهایی دارند؟ محتوای شما باید بر اساس نیاز مخاطبانتان تنظیم شود.

از محتوای بصری بیشتر استفاده کنید. محتوا در قالب عکس و فیلم تاثیر بیشتری بر مخاطب میگذارد.

محتوای مناسب برای لینکدین باید متنی رسمی و در عین حال لحنی دوستانه داشته باشد.

موضوعی جدی و در عین حال جذاب و خلاقانه انتخاب کنید. از موضاعاتی با محوریت طنز، سیاست و مذهب پرهیز کنید.

سعی کنید از لینک های زیادی در متن محتوای خود استفاده نکنید زیرا این مورد میتواند تاثیر نامطلوبی بر دیدگاه مخاطبان داشته باشد.

از کلمات و عبارات کلیدی مناسب استفاده کنید.

به صفحه شرکت خود یک بک لینک ایجاد کنید. این موضوع به جهت افزایش رتبه شما در نتایج موتورهای جستجوگر ضروری است.

تولید محتوای بهینه شده را به طور منظم و در فواصل معیین منتشر کنید.

هشتگ‌های ترند متناسب با صنعت خود را پیدا کنید و در کنار محتوای خود از آنها استفاده کنید.

 استفاده مناسب از امکانات لینکدین

لینکدین امکانات بسیار زیاد و متنوعی در اختیار شما قرار میدهد که آگاهی از عملکرد آنها می تواند تاثیر بسیار زیادی در بازاریابی در لینکدین داشته باشد. برای دسترسی به برخی از امکانات لینکدین باید پول پرداخت کنید. در این راستا مقاله لینکدین پرمیوم را مطالعه بفرمایید. لینکدین در جهت کمک به بازاریابان دیجیتالی امکانات خاصی را در نظر گرفته است. مهم ترین ابزار و امکانات لینکدین در راستای بازاریابی را میتوان به صورت زیر فهرست کرد:

 

اکانت تجاری

ابزار جمع آوری داده مثل Campaign Manager و Reporting UI

لینکدین پرمیوم

محتواهای تبلیغاتی یا حمایت شده (Sponsored Content)

Analytics

InMail

 سخن آخر: بازاریابی دیجیتالی با لینکدین

استفاده مناسب از هر یک از ابزار و امکانات لینکدین نکات خاص خودش را دارد. همچنین نکات و ترفندهای مختلفی وجود دارد که شما را در مسیر تبدیل شدن به یک حرفه ای در لینکدین کمک می کند. اما همه این مسائل با هدف جذب مخاطب بیشتر صورت میگیرد. دیجیتال مارکتنیگ به مفهومی اشاره دارد که شامل طیف وسیعی از اقدامات در فضای دیجیتالی است که ما را در تعامل با مخاطبان بیشتری قرار میدهد. مواردی مثل سئو، استراتژِی محتوا، شبکه سازی، ایمیل مارکتینگ، بازاریابی موبایلی و … همگی در زیر مجموعه‌ی دیجیتال مارکتینگ قرار دارند. لینکدین برای بازاریابی دیجیتالی در بسیاری از این موارد قابلیت‌ها و امکانات مناسبی را در اختیار ما قرار داده است. در این راستا شما در لینکدین می‌توانید:

 

یک پروفایل حرفه‌ای و کامل ایجاد کنید و رزومه خود را در آن قرار بدهید

با دوستان و افراد مرتبط با حرفه‌ی خود تعامل کنید

مقالات و محتوای سئو شده را در صفحه خود منتشر کنید که این مقالات در نتایج جستجو دیده میشود

به سایت خود بکلینک بدهید

یک کمپین تبلیغاتی راه اندازی کنید

به طور همزمان یک اکانت شخصی و تجاری داشته باشید

بنابراین فعالیت در لینکدین می تواند تقریبا نیمی از انتظارات و اهداف شما از بازاریابی دیجیتالی را یکجا برآورده کند. لینکدین هنوز در ایران، ابتدای راه است و در آینده چیزهای زیادی از این شبکه اجتماعی خواهید شنید.



:: بازدید از این مطلب : 233
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 مهر 1400 | نظرات ()